Skip to main content

BFX Blueprint

BFX Blueprint

Marknadsföringssystemet för ditt företag

Vi tror på att tänka utanför ramarna och skapa skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet. Med vårt dedikerade team av experter och vår passion för kreativ problemlösning, är vi redo att ta itu med alla dina utmaningar och omsätta dem till möjligheter.

/MARKNADSTEAM

Stärk era marknadskampanjer

Gå från nybörjare till marknadsföringsexpert på nolltid. Finns det något du eller ditt team inte vet hur man gör? Välj rätt kurs eller SOP och sätt igång kraftfulla kampanjer direkt.

Integrera nya marknadsföringskanaler och hamna inte på efterkälken bara för att andra utnyttjar medier där ert team saknar erfarenhet. Bemästra varje digital marknadsföringskanal med förtroendet som kommer från att lära av riktiga experter.

Leverera… och överträffa förväntningarna. Med våra SOP:ar och kurser är förstklassigt arbete bara grunden. Överträffar förväntningarna genom att erbjuda insikter och förbättringar som inte ens var förväntade – och tjäna därmed evigt beröm från er VD.

Glöm mikromanagement. Fokusera på den större bilden utan att ständigt dras ner av hjälpanrop från ditt team. Ge dem verktygen de behöver för att starta kraftfulla marknadskampanjer.

/SMÅFÖRETAGARE

En smartare väg för att växa ditt företag

Behärska nya marknadsföringskanaler utan att behöva anlita ytterligare frilansare. Vill du ranka högre på Google, skapa e-postsytem som genererar intäkter, eller starta annonskampanjer som faktiskt är lönsamma utan att tömma budgeten? Vi har kurser och SOP:ar som täcker just detta.

Stärk era interna marknadsföringsinsatser genom att bygga ett team som självständigt kan hantera även de mest komplexa uppgifterna.

Spara tid och resurser genom att hoppa över tidskrävande onlinekurser som inte leder någonvart. Med våra verktyg gör ni rätt från början och minskar era kostnader.

Automatisera och skalera era processer så att ni inte behöver göra om samma sak gång på gång. Skapa självgående system som frigör er tid till det som verkligen spelar roll.

/BYRÅER & KONSULTER

Maximera effektiviteten

Med vårt system kan du smidigt delegera uppgifter för att befria din tid och energi, vilket gör att ditt team kan hantera arbetsbördan mer självständigt. Det minskar mikrohanteringen och öppnar upp för verksamhetstillväxt.

Våra kurser och SOP:ar snabbar på utbildning och onboarding av nya medarbetare, vilket gör att de snabbt bidrar till verksamheten. Genom att introducera nya premiumtjänster med våra beprövade metoder kan ni expandera ert erbjudande och vinna större affärer.

Bygg system som genererar intäkter automatiskt genom att anpassa våra SOP:ar till era unika behov. Detta transformeras från att byta tid mot pengar till att ha effektiva processer som arbetar åt er.

Denna strategi främjar teamstyrka, utökar era tjänster och lägger grunden för hållbar tillväxt och innovation.

Förvandla ditt företag med ett klick

Föreställ dig möjligheten att välkomna en erfaren operativ chef till ditt team – allt detta med bara ett enkelt klick. Vare sig det handlar om att snabbt utbilda ditt team, effektivt introducera virtuella assistenter, eller att smidigt utveckla och förbättra dina marknadsföringsstrategier, förstår du redan betydelsen av dessa åtgärder för att skala upp din verksamhet.

BFX Blueprint erbjuder SOP:ar och onlinekurser som redan har blivit en spelväxlare för många marknadsförare i Sverige och världen över. Genom att tillhandahålla verktyg för snabb utbildning och implementering av beprövade digitala marknadsföringsprocesser, hjälper vi företag att effektivisera deras tillväxt och maximera deras potential.

Staffan Hagberg, Sälj- och marknadschef på Animech

Buzzle har hjälp till att säkerställa att vi når rätt marknad med rätt budskap. Mycket professionell hantering och engagerande arbetsprocesser.

Vad är BFX Blueprint?

BFX Blueprint utgör inte bara grundvalen för ett marknadsföringssystem (mOS) för ditt företag; det är en allomfattande lösning som sammansmälter projektledning, fildelning och samarbetsverktyg liknande Teams och Monday. Dess unika egenskap är att det kommer fulladdat med en omfattande samling av marknadsföringsmanualer, mallar och värdefull information, allt för att optimera och förstärka din digitala marknadsföring.

Systemet består av tre kärnkomponenter som tillsammans erbjuder en omfattande lösning:

  1. Ytterst detaljerade manualer och mallar: Våra SOP:ar (Standard Operating Procedures) tillhandahåller detaljerade steg-för-steg-instruktioner som guidar dig och ditt team genom precist utförande av specifika uppgifter inom digital marknadsföring, med en nivå av detaljrikedom som garanterar effektivitet och noggrannhet.
  2. Personlig rådgivning varje månad: Som en del av vårt engagemang för din framgång, erbjuder BFX Blueprint månatlig personlig rådgivning med en specialist. Under dessa sessioner går vi igenom det arbete som genomförts, ger skräddarsydda insikter och råd för att ytterligare förbättra dina marknadsföringsinsatser. Denna direktåtkomst till expertis säkerställer att du håller dig på rätt spår och kontinuerligt kan utveckla dina strategier.

BFX Blueprint är skapat för att vara det ultimata stödet för marknadsföringsteam av alla storlekar. Med integrerade verktyg för projektledning och fildelning, samt en riklig samling av resurser, möjliggör detta system för ditt team att samarbeta effektivare, organisera arbetsflöden smidigt och uppnå ännu större framgång i era digitala marknadsföringskampanjer.

Steg-för-steg-genomgångar

Tydliga manualer som du kan följa för att genomföra nästan vilken marknadsföringsuppgift som helst på rekordtid – med noggrannhet.

Allt du behöver för att slutföra uppgiften

Trött på att behöva klura ut nästa steg själv? Våra SOP:ar är detaljerade guider som inte lämnar något åt slumpen – så du alltid vet vad nästa steg är och varför.

Alltid aktuella

Plattformar förändras kontinuerligt, vilket utmanar marknadsförare och snabbt kan göra guider föråldrade. Vi ser till att våra SOP:ar alltid är aktuella med de senaste uppdateringarna, så att du slipper oroa dig för att dina processer blir omoderna.