Skip to main content

Resultaten talar för sig själva

Vi värdesätter våra kunder som partners och växer längs deras sida. Vårt team är dedikerade till att bli en del av kunders varumärken och möta deras unika behov.
Här är några berättelser om hur vi hjälpt företag och verksamheter nå sina tillväxtmål.

Vad kunder säger om Buzzlemedia

Vi har samarbetet med Buzzlemedia i 1.5 år nu då vi saknade interna resurser att hantera delar av vår marknadsföring, inbound, blogginlägg, Google Ads annonsering på ett professionellt sätt. Där gör Buzzle ett riktigt bra arbete.

Johan LindstedtVD, Starweb AB

En siffra säger allt: 128% genomsnittlig intäktsökning inom 2 månader efter att ha arbetat med Buzzlemedia. Vad mer kan man begära? Om du vill vara trygg i att ditt Google -konto hanteras till sin fulla potential är Buzzlemedia det enda alternativet. Verkligen det bästa av de bästa. Vi har arbetat med Buzzle nu i nästan två år och sedan vi började samarbetet har intäkterna ökat månad efter månad. Enkelt den bästa investeringen vi gjort.

Bakir MohammadVD, iXpress

Buzzlemedia har hjälpt oss få ordning med tekniken på vår hemsida och sökoptimerat texterna vilket gav resultat direkt. Och nu även med implementera HubSpot och att sätta upp kampanjer. De är kunniga och ger snabba svar.

Fredrik OlssonSälj- och marknadschef, Carlo Gavazzi

Vi på Concito hjälper andra B2B bolag i att bygga upp deras säljprocesser och etablera kontakten med rätt potentiella kunder.
Vi saknade dock själva processerna för effektiv marknadsföring och förmågan att genomföra denna.
Detta engagerade vi Buzzle för och tack vare detta beslutet har vi idag den bästa marknadsföringen inom vår bransch, något man lätt kan verifiera genom att se på vår nuvarande digitala närvaro.

Jörgen SjöstrandVD, Concito Consulting

Konsultföretag förbättrar sin SEO-ranking avsevärt

Med ett gott renommé hade Concito stora förhoppningar på vad ett samarbete med Buzzlemedia skulle kunna innebära. Och vi är glada att konstatera att de infriades.

“Vi saknade processerna för effektiv marknadsföring och förmågan att genomföra denna själva.
Detta engagerade vi Buzzle för och tack vare detta beslutet har vi idag den bästa marknadsföringen inom vår bransch, något man lätt kan verifiera genom att se på vår nuvarande digitala närvaro.”

Jörgen SjöstrandVD, Concito Consulting

Tillverkare uppnår betydande organisk tillväxt genom SEO

Buzzlemedias kunskap inom SEO möjliggör tillväxt över tid, snarare än enbart omedelbara resultat. Strategin kom att tillhandahålla ständiga förbättringar.

“Buzzlemedia har hjälpt oss få ordning med tekniken på vår hemsida och sökoptimerat texterna vilket gav resultat direkt. Och nu även med implementera HubSpot och att sätta upp kampanjer. De är kunniga och ger snabba svar.”

Fredrik OlssonMarknadschef, Carlo Gavazzi

E-handlare ökar intäkterna med 243%

Tidigare konverterade webbplatsen inte enligt önskad nivå. En noggrann analys konstaterade att detta grundades i en bristfällig användarupplevelse. Efter några justeringar och anpassningar sågs webbplatsen generera en större mängd trafik än tidigare.

“En siffra säger allt: 128% intäktsökning inom 2 månader efter att ha arbetat med Buzzlemedia. Vad mer kan man begära?”

Bakir MohammadVD, iXpress AB

Konferensanläggning fick minskad trafik men fler förfrågningar

Buzzlemedia har kunnat hjälpa Folk Mat & Möten genom att ge deras hemsida ett nytt fräscht och SEO-anpassat ansikte – där vi skrivit om allt innehåll för optimal effekt.