B2B-byrå med fokus på industribolag

Oavsett om du är en OEM, distributör eller tillverkare kan Buzzlemedia hjälpa dig att attrahera kvalificerade leads och vårda dem till kunder.

BOKA STRATEGIMÖTE

Buzzlemedia har hjälp oss med vår digitala transformation, tekniken på vår hemsida och nu även med att sätta upp kampanjer. De är kunniga och ger snabba svar.

Fredrik OlssonSälj- och marknadschef, Carlo Gavazzi

Vad vi gör

Vi påbörjar alla kundengagemang med samma upptäckts- och analysprocess innan vi formulerar en handlingsbar plan. Sedan går vi in ​​i implementeringen, som består av fyra pelare:

Engagerande innehåll

Inköpare och ingenjörer väljer inte sina distributions- och tillverkningspartners på ett infall. Med din kunds avsikt i åtanke kommer vi att skapa en datadriven innehållsstrategi som levererar rätt innehåll till rätt personer vid rätt tidpunkt i deras köpresa.

Nya affärsmöjligheter

Vi kommer att leverera en allomfattande marknadsföringsstrategi för att öka webbplatstrafiken, förkorta försäljningscykeln och omvandla potentiella kunder till kunder.

Optimera resurser

Låt ditt team att göra det de är bäst på och lämna resten till oss. Vi kommer att bygga en marknadsföringsstrategi för din bransch som har kraftfull marknadsföringsautomation, vilket sparar tid, maximerar din investering, minskar kostnaderna och ökar intäkterna.

Vårda leads och bygga förtroende

Alla är inte redo att skriva på och det finns ingen anledning att förlora ett lead eller affärsmöjlighet. Vi hjälper dig att utnyttja automatisering genom hela försäljningscykeln för att följa upp och vårda potentiella kunder efter expon, mässor, demos, nedladdningar och mer.

Kostnadsfri feedback på din digitala marknadsföring!

Är du nyfiken på Buzzlemedia och hur vi kan hjälpa dig accelerera din tillväxt via digital marknadsföring?
Hör av dig så lovar vi att återkoppla så snart vi kan!

BOKA STRATEGIMÖTE

Hur vi gör det

Framgång börjar med den perfekta marknadsföringskampanjen. Med resultatdrivna strategier, teknik i världsklass och passionerade marknadsföringsproffs har vi tjänsterna och expertis för att leverera kampanjer som fungerar.

Inbound Marketing

Framgångsrika Inbound marketing-kampanjer bygger på smarta, dataorienterade strategier och kompletterande resultat. Med inbound marketing, webbdesign, PR, köpt media, SEO och kreativt innehåll  är vårt tillvägagångssätt flexibelt, skalbart och byggt för att öka antalet potentiella kunder, öka intäkterna och etablera varumärkesauktoritet.

Läs mer om Inbound Marketing

Marketing Automation

Marketing automation är bara så effektivt som din marknadsföringsstrategi och infrastruktur är stark. Vi har expertis för att skapa en intelligent Inbound-strategi som kompletterar och utnyttjar de system och processer du har kommit att förlita dig på varje dag.

Läs mer om Marketing Automation

Varför välja Buzzlemedia?

I det fall du letar efter en B2B-byrå i världsklass som vet hur resultat skapas, uppfyller Buzzlemedia dina sökkriterier. Buzzlemedias experter har levererat enastående marknadsföring i över ett decennium och för varje år som går blir vi bara bättre på vårt hantverk.

Buzzlemedia har marknadsförare som är experter inom sina områden, med rätt certifikat och expertis i hur resultat skapas och analyseras. Dessutom har vi ett dedikerat webbutvecklings-, copywriting- och uppsökande team för att erbjuda en komplett Inbound Marketing-kampanj.

Vad händer när jag anlitar Buzzlemedia?

Du får ett externt marknadsföringsteam som hanterar hela eller delar av din digitala marknadsföring, från research till strategi och genomförande. Arbetet planeras tre månader fram och styrningen leds av en erfaren strateg från Buzzlemedia. Det första vi kommer att göra är en utvärdering av er digitala marknadsföring. Efter utvärderingen kommer din strateg att bilda ett team och tilldela roller med exakt de kompetenser du behöver för att sticka ut och lyckas. Innan vi påbörjar arbetet håller vi i en workshop för att bestämma vilka nyckeltal vi ska mäta och rapportera och vilka mål vi ska slå.

Kostnadsfri feedback på din digitala marknadsföring!

Är du nyfiken på Buzzlemedia och hur vi kan hjälpa dig accelerera din tillväxt via digital marknadsföring?
Hör av dig så lovar vi att återkoppla så snart vi kan!

BOKA STRATEGIMÖTE
industriföretag - marknadsföring