Google Ads-byrå som driver tillväxt och lönsamhet

Buzzlemedia är en certifierad Google Ads-byrå som hjälper företag att få nya kunder från sin annonsering på Google.
KONTAKTA MIG

Fokusera på sökord som konverterar

Konvertering är hörnstenen i det vi gör.

Vår inställning till PPC-annonsering börjar med en djup förståelse av målgruppen och dina kampanjmål. Med vår metodik och expertis slår vi samman trafik från den övre tratten och data från den nedre tratten till en sammanhållen strategi utformad för att öka din ROI.

KONTAKTA MIG

En pålitlig Google Ads-byrå för många startups, scaleups och globala företag:

Concito Consulting

124%

Tillväxt i trafik

52%

Leads

Hög intention,
mer synlighet

Effektivt innehåll gör tre saker: det resonerar med din målgrupp, ökar varumärkesmedvetenheten och leder i slutändan till potentiella kunder.

Att utveckla innehåll med hög effekt tar tid och kräver expertis för att se till att det är värdefullt, banbrytande och effektivt. Vårt mål är inte bara att utveckla innehåll för att generera leads – vi sätter ramarna för din fortsatta tillväxt och ökad avkastning på investeringen.

KONTAKTA MIG

Hur kan en Google Ads-byrå som Buzzlemedia hjälpa mig?

 • Manuella budoptimeringar
 • PPC-samtalsspårning
 • Automatiska budoptimeringar
 • Förbättringar av trafikkvalitet
 • Val av sökordsmatchningstyp
 • ROI-konverteringsspårning
 • Förbättringar av kvalitetsresultat
 • Displaykampanjinriktning
 • A/B Ad/Image Split Testing
 • Analytics förbättringar
 • Sökordsförfining/expansion
 • Budmodifierare
 • Konkurrentanalys
 • Förbättringar av geografisk inriktning
 • Negativa sökordstillägg
 • Dagsavskiljande förbättringar
 • Skapa bildannonser och delad testning
 • Annonstillägg
 • Enkla sökordsannonsgrupper
 • Sökordsavsmalnande annonsgrupper
 • Expansionsmöjligheter
 • Retargeting kampanjer
 • Nya betaversioner
 • Creative Ad Copywriting
 • Dynamisk A/B-testning

Din personliga Google Ads-expert vid din sida

Genom ett samarbete med Buzzlemedia får du en dedikerad kampanjchef som kommer att vara din direkta kontakt.

Varje kampanjansvarig är Google Ads-certifierad, arbetar aktivt med dina kampanjer och vet alltid exakt vad som händer.

BE OM OFFERT
Philip Thelander
Google Ads rapport

Du vet alltid vad som händer med vår transparenta rapportering

I din Kampanjöversikt har du möjlighet att se all viktig statistik och vad som händer i dina kampanjer.

Dessutom levereras veckovisa rapporter samt månatliga strategisamtal för att granska resultat och samarbeta om strategier, i syfte att skala dina kampanjer.

Certifierad Google Ads-byrå

Buzzlemedia är stolta över att ha den prestigefyllda titeln, Google-partner. 

Att uppnå partnerstatus innebär att Buzzlemedia har visat Google Ads skicklighet och expertis. 

Dessutom har vi uppfyllt Googles krav på annonskostnader, levererat byråns och kundernas omsättningstillväxt och ökat kundbasen. 

Google Ads-byrå med ett nytt och modernt tillvägagångssätt

Kontakta Buzzlemedia för att boka ett strategimöte med en av våra experter, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering, hjälper vi dig att öka din försäljning från Google.

BE OM OFFERT

Vanliga frågor

Vad är Google Ads?

Google Ads är en annonseringsplattform som ägs och drivs av Google. Det är också det största och mest använda nätverket för onlineannonsering i världen, och miljontals företag annonserar online med Google Ads för att nå nya kunder och växa sin verksamhet.

Annonsörer som väljer att använda Google Ads kan rikta in sig på användare i två huvudnätverk – söknätverket och Display-nätverket. Söknätverket hänvisar till betala-per-klick-annonsering, där annonsörer lägger bud på sökord som är relevanta för deras verksamhet och har en chans att visa sina annonser för användare som anger dessa sökord i Google som en del av en sökfråga. Betala per klick-annonsering kallas även för betald sökning.

Display-nätverket erbjuder annonsörer möjligheten att placera visuella bannerannonser på webbplatser som ingår i Display-nätverket. Googles Display-nätverk når cirka 90 % av globala internetanvändare, en stor potentiell publik.

Hur mycket kostar Google Ads?

Investeringskraven för Google Ads är flexibla. Budgetar som passar dina företags mål och nuvarande storlek kan anpassas effektivt genom att undersöka de bästa sökorden för din bransch.

Dagliga budgetar för små och medelstora företag är vanligtvis mellan 500 SEK och 1500 SEK per dag beroende på bransch. E-handelsföretag tenderar att ha högre daglig budget.

För företag i ett mer konkurrensutsatta branscher blir kostnaden per klick mycket högre och därför behövs också högre budget för att kunna driva tillräckligt mycket trafik.

Är Google Ads en lönsam investering?

När det görs på rätt sätt är Google den mest kostnadseffektiva plattformen som finns. Därför har Google Ads blivit mycket konkurrensutsatt och då blir det snabbt mycket dyrt när det görs fel.

När du blir kund hos Google Ads byrå som Buzzlemedia blir du tilldelad en certifierad Google Ads-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och att kostnaden per kundförvärv genom Google blir lägre.
Vi får ofta beröm av kunder som tycker att vår arbetsprocess är fantastisk – för att de alltid har insyn i sina kampanjer och för att resultaten ofta överträffar deras förväntningar.

Buzzlemedia är givetvis en Google Partner. Det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

 • Hitta nya kunder och öka försäljningen
 • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
 • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

Google Ads eller SEO?

Både SEO och betalda Google-annonser (PPC) är ett effektivt sätt att marknadsföra ett företag online. När man överväger vilken av de två som kommer att vara mest effektiv för ditt företag finns det ett antal skillnader att ta hänsyn till.

 • Google Ads (annonser) visas högst upp i sökmotorn ovanför de organiska SEO-resultaten.
 • Google visar fyra annonser högst upp och tre längst ner.
 • Organiska klick kostar ingenting, men att synas organiskt kan ta tid (vanligtvis 3-6 månader).
 • Att använda Remarketing för att tagga och följa dina tidigare organiska besökare kan vara en mycket effektiv metod. På det här sättet är en kombination av SEO och betald annonseringsstrategi det mest effektiva sättet att få bästa avkastning på din investering.

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

När ni tar hjälp av en Google Ads-byrå är det i nästan alltid en certifierad Google Ads-expert som hjälper er. Hos Buzzlemedia får ni alltid: En Google-certifierad och erfaren sökmotorkonsult som hanterar annonseringen. Full kontroll och full insyn i vad vi gör och varför. En fast månadskostnad för vårt arvode och löpande rapportering. Full äganderätt av ert Google Ads-konto och en månads uppsägningstid.

När bör jag anlita en Google Ads-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera en Google Ads-kampanj är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara.

Medan Google Ads är tillgängligt för alla med ett Google-konto krävs det mycket arbete att köra en annonskampanj. En annonskampanj måste planeras noggrant och genomföras med disciplin för att få önskvärda resultat. En Google Ads-byrå kan hjälpa till med detta. En annonsansvarig kommer inte bara att ställa in en kampanj utan kommer också regelbundet att granska resultaten och optimera kampanjerna i enlighet med detta. Detta inkluderar att hantera kostnad per klick (CPC), lägga till nya sökord / negativa sökord, analysera annonsernas resultat, testa och uppdatera annonstexter och många andra uppgifter som säkerställer bästa resultat för en kampanj.

Varför välja Buzzlemedia?

I det fall du letar efter en Google Ads-byrå i världsklass som vet hur resultat skapas, uppfyller Buzzlemedia dina sökkriterier. Buzzlemedias experter har levererat enastående Google Ads-kampanjer i över ett decennium och för varje år som går blir vi bara bättre på vårt hantverk.

Buzzlemedia har marknadsförare som är experter inom sina områden, med Google Ads-certifikat och expertis i hur resultat skapas och analyseras. Dessutom har vi ett dedikerat webbutvecklings-, copywriting.

Google Ads