Google Ads-byrå med fokus på tillväxt och lönsamhet

Buzzlemedia hjälper företag att få nya kunder från sin annonsering på Google genom detaljerade kampanjstrukturer, övertygande annonstexter och konverterande landningssidor.

Teamet på Buzzlemedia har varit till stor hjälp med våra Google Ads inklusive Google Shopping. De har en god förståelse för e-handel och företag i allmänhet. De har tålamod med mina ibland höga mål. Ser fram emot stora saker i framtiden!

Henrik Kloster NielsenCEO, Satana

Se bättre avkastning från Google med en erfaren Google Ads-byrå

Google Ads är den mest lönsamma och populära formen av annonsering online. Det är även komplext, ständigt föränderligt och tidskrävande. Buzzlemedia har samlat ett internt team av branschexperter som har expertis i Google Ads och Google Shopping för att kunna hantera komplexa PPC-kampanjer.

Avancerad strategi som ger resultat!

Det finns två viktiga aspekter för framgångsrik sökmarknadsföring: strategi och uppföljning.

Till varje kampanj tas en strategi fram som definierar hur erbjudandet uppfyller potentiella kunders behov. Strategin används sedan för skapandet av ett konsekvent och övertygande budskap som kombinerar rätt sökord, annonsmeddelanden och webbplatsupplevelse. När kampanjen har lanserats testas och analyseras olika delar varje vecka för att säkerställa att det fungerar optimalt.

Buzzlemedia har utvecklat en robust och framgångsrik testmetodik som inte bara ger bättre avkastning utan även insikter som kan förbättra hela marknadsföringen.

Kontakta oss för hjälp med att annonsera på Google!

En Google Ads-byrå med en beprövad process

Google Ads-hantering med sofistikerad hjälp och hög automatisering efter erfarenhet av hundratals enskilda Google Ads-konton.

Research & Discovery

Du pratar, vi lyssnar. Buzzlemedia vill lära sig så mycket som möjligt om ditt företag inklusive målgruppens invecklingar, vinstmarginaler och kunders livstid.

Konkurrensanalys

Buzzlemedia innehar en sund respekt för konkurrenter. Således tar sig våra specialister inte bara tid att verkligen förstå din bransch och de olika aktörerna, men använder även branschledande programvara för att undersöka och analysera konkurrenternas digitalavtryck.

Komplett kontoanalys

Den mest värdefulla tillgången för våra specialister är din historiska kontodata. Denna stora mängd data kommer att analyseras på jakt efter värdefulla trender som vidare kommer att vägleda strategin. Google Ads-hantering utan en djup historik- och konkurrensanalys blir helt enkelt inte rätt.

Strategi och kampanjbyggnad

Buzzlemedia tar all research och analys och översätter den till en effektiv Google Ads-strategi. Med ett fokus på detaljer konstruerar vi kampanjer som maximerar lönsamheten och kan skalas.

Optimera, växa, upprepa.

När resultaten rullar in kommer vi att göra ändringar och skruva vid behov. Vi tar ett proaktivt tillvägagångssätt när vi A/B testar nya idéer och söker nya möjligheter för tillväxt. Varje klient som kommer till oss för hjälp med Google Ads ser enorma förbättringar i sin avkastning om deras kampanjer är genomtänkta och analytiskt optimerade.

Din personliga Google Ads-expert vid din sida

Genom ett samarbete med Buzzlemedia får du en dedikerad kampanjchef som kommer att vara din direkta kontakt.

Varje kampanjansvarig är Google Ads-certifierad, arbetar aktivt med dina kampanjer och vet alltid exakt vad som händer.

BE OM OFFERT
Philip Thelander
Google Ads rapport

Du vet alltid vad som händer med vår transparenta rapportering

I din Kampanjöversikt har du möjlighet att se all viktig statistik och vad som händer i dina kampanjer.

Dessutom levereras veckovisa rapporter samt månatliga strategisamtal för att granska resultat och samarbeta om strategier, i syfte att skala dina kampanjer.

Anlita en partner

Buzzlemedia är stolta över att ha den prestigefyllda titeln, Google-partner. 

Att uppnå partnerstatus innebär att Buzzlemedia har visat Google Ads skicklighet och expertis. 

Dessutom har vi uppfyllt Googles krav på annonskostnader, levererat byråns och kundernas omsättningstillväxt och ökat kundbasen. 

Vanliga frågor

Är Google Ads en lönsam investering?

Är Google Ads en lönsam investering?

När det görs på rätt sätt är Google den mest kostnadseffektiva plattformen som finns. Därför har Google Ads blivit mycket konkurrensutsatt och då blir det snabbt mycket dyrt när det görs fel.

När du blir kund hos Google Ads byrå som Buzzlemedia blir du tilldelad en certifierad Google Ads-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och att kostnaden per kundförvärv genom Google blir lägre.
Vi får ofta beröm av kunder som tycker att vår arbetsprocess är fantastisk – för att de alltid har insyn i sina kampanjer och för att resultaten ofta överträffar deras förväntningar.

Buzzlemedia är givetvis en Google Partner. Det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

 • Hitta nya kunder och öka försäljningen
 • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
 • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

När bör jag anlita en Google Ads-byrå?

När ska jag anlita en Google Ads-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera en Google Ads-kampanj är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara.

Medan Google Ads är tillgängligt för alla med ett Google-konto krävs det mycket arbete att köra en annonskampanj. En annonskampanj måste planeras noggrant och genomföras med disciplin för att få önskvärda resultat. En Google Ads-manager är en expert som kan hjälpa till med detta. En annonsansvarig kommer inte bara att ställa in en kampanj utan kommer också regelbundet att granska resultaten och optimera kampanjerna i enlighet med detta. Detta inkluderar att hantera kostnad per klick (CPC), lägga till nya sökord / negativa sökord, analysera annonsernas resultat, testa och uppdatera annonstexter och många andra uppgifter som säkerställer bästa resultat för en kampanj.

Hur mycket kostar Google Ads?

Hur mycket kostar Google Ads?

Investeringskraven för Google Ads är flexibla. Budgetar som passar dina företags mål och nuvarande storlek kan anpassas effektivt genom att undersöka de bästa sökorden för din bransch.

Dagliga budgetar för små och medelstora företag är vanligtvis mellan 500 SEK och 1500 SEK per dag beroende på bransch.

För företag i ett mer konkurrensutsatta branscher blir kostnaden per klick mycket högre.

Google Ads eller SEO?

Google Ads eller SEO?

Både SEO och betalda Google-annonser (PPC) är ett effektivt sätt att marknadsföra ett företag online. När man överväger vilken av de två som kommer att vara mest effektiv för ditt företag finns det ett antal skillnader att ta hänsyn till.

 • Google Ads (annonser) visas högst upp i sökmotorn ovanför de organiska SEO-resultaten.
 • Google visar fyra annonser högst upp och tre längst ner.
 • Organiska klick kostar ingenting, men att synas organiskt kan ta tid (vanligtvis 3-6 månader).
 • Att använda Remarketing för att tagga och följa dina tidigare organiska besökare kan vara en mycket effektiv metod. På det här sättet är en kombination av SEO och betald annonseringsstrategi det mest effektiva sättet att få bästa avkastning på din investering.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor gällande Google Ads? Ring oss på 040-12 49 19 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

 • Bli synlig online för rätt målgrupp och öka antalet konverteringar.
 • Få kvalificerade leads on-demand.
 • Inga långa avtal. Vi erbjuder en (1) kalendermånads uppsägningstid.
 • Arbetet sker i ditt konto som du alltid har tillgång till och får behålla även i framtiden.
 • 30 minuter avstämning varje månad.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

Google Ads