Datadriven annonsering med Google Ads

Se till att synas för kunder när de söker efter dina produkter och tjänster på Google.

BE OM OFFERT

Få verksamheten att växa med annonsering på Google

Buzzlemedia optimerar från click-to-close, det betyder lägre kostnader, ökad försäljning och mer tid över. Vi kopplar samman teknik och affärsmål med rätt konsult som konstant analyserar resultat och optimerar annonser mot uppsatta mål.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig accelerera din tillväxt via Google Ads? Hör av dig så lovar vi att återkoppla så snart vi kan!

BE OM OFFERT

En pålitlig Google Ads-byrå för många startups, scaleups och globala företag:

Var synlig när kunder söker efter det du erbjuder

Google är den sökmotorn som ca 97% av svenskarna använder när de söker efter saker att göra, vart de ska gå eller vad de ska köpa. Genom Google Ads kan en annons visas i sökresultatet vid just det ögonblick när en potentiell kund letar efter produkter eller tjänster som ni erbjuder.

En annons vid rätt tillfälle på Google kan göra ”sökare” till värdefulla kunder eftersom personen som söker gör det med viss intention i åtanke. Detta gör att Google Ads erbjuder mycket goda förutsättningar för att annonseringen ska öka er försäljning och tillväxt. Och att inte minst att detta kan göras med lönsamhet.

Vad är Google Ads?

Människor söker efter alla möjliga saker på Google. Relevans är nyckelordet och Google verkar för att visa din annons för de som är intresserade av den, när de är det. Vare sig sökningen görs från en dator, mobil eller surfplatta genererar rätt annons till rätt person vid rätt tid värdefulla kunder.

Att Google är världens största sökmotor förvånar nog inte många, men de tillhandahåller även annonseringsplattformen Google Ads, de största nätverken för onlineannonsering. De består av Search, Display, Shopping och Youtube. Genom dessa når miljontals företag ut till sina kunder.

För Search-annonser budar annonsörer på ord som de vill synas på och betalar en summa per klick på annonsen. Man brukar benämna detta “PPC”, Pay-Per-Click, eller sökordsannonsering.

Display-nätverket erbjuder visuella annonsutrymmen på webbplatser och når ut till cirka 90% av globala internetanvändare.

Få de resultat som är viktiga för dig med en Google Ads-byrå som vet hur de uppnås

Kontakta Buzzlemedia för att boka ett strategimöte med en av våra experter.

BE OM OFFERT

Certifierad Google Ads-byrå

Buzzlemedia är stolta över att ha den prestigefyllda titeln, Google-partner. Att uppnå partnerstatus innebär att Buzzlemedia har visat Google Ads skicklighet och expertis. Dessutom har vi uppfyllt Googles krav på annonskostnader, levererat byråns och kundernas omsättningstillväxt och ökat kundbasen. 

Hur kan en Google Ads-byrå som Buzzlemedia hjälpa mig?

I det fall du letar efter en Google Ads-byrå i världsklass som vet hur resultat skapas, uppfyller Buzzlemedia dina sökkriterier. Buzzlemedias experter har levererat enastående Google Ads-kampanjer i över ett decennium och för varje år som går blir vi bara bättre på vårt hantverk.

Buzzlemedia har marknadsförare som är experter inom sina områden, med Google Ads-certifikat och expertis i hur resultat skapas och analyseras.

Vilka taktiker tillämpar Google Ads-byråer i sina kampanjer?

 • Manuella budoptimeringar
 • PPC-samtalsspårning
 • Automatiska budoptimeringar
 • Förbättringar av trafikkvalitet
 • Val av sökordsmatchningstyp
 • ROI-konverteringsspårning
 • Förbättringar av kvalitetsresultat
 • Displaykampanjinriktning
 • A/B Ad/Image Split Testing
 • Analytics förbättringar
 • Sökordsförfining/expansion
 • Budmodifierare
 • Konkurrentanalys
 • Förbättringar av geografisk inriktning
 • Negativa sökordstillägg
 • Dagsavskiljande förbättringar
 • Skapa bildannonser och delad testning
 • Annonstillägg
 • Enkla sökordsannonsgrupper
 • Sökordsavsmalnande annonsgrupper
 • Expansionsmöjligheter
 • Retargeting kampanjer
 • Nya betaversioner
 • Creative Ad Copywriting
 • Dynamisk A/B-testning

Din personliga Google Ads-expert vid din sida

Genom ett samarbete med Buzzlemedia får du en dedikerad kampanjchef som kommer att vara din direkta kontakt.

Varje kampanjansvarig är Google Ads-certifierad, arbetar aktivt med dina kampanjer och vet alltid exakt vad som händer.

Philip Thelander
Google Ads rapport

Du vet alltid vad som händer med vår transparenta rapportering

I din Kampanjöversikt har du möjlighet att se all viktig statistik och vad som händer i dina kampanjer.

Dessutom levereras veckovisa rapporter samt månatliga strategisamtal för att granska resultat och samarbeta om strategier, i syfte att skala dina kampanjer.

Google Ads-byrå med ett nytt och modernt tillvägagångssätt

Kontakta Buzzlemedia för att boka ett strategimöte med en av våra experter, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering, hjälper vi dig att öka din försäljning från Google.

BE OM OFFERT

Vanliga frågor

Hur mycket kostar Google Ads?

Investeringskraven för Google Ads är flexibla. Budgetar som passar dina företags mål och nuvarande storlek kan anpassas effektivt genom att undersöka de bästa sökorden för din bransch.

Dagliga budgetar för små och medelstora företag är vanligtvis mellan 500 SEK och 1500 SEK per dag beroende på bransch. E-handelsföretag tenderar att ha högre daglig budget.

För företag i ett mer konkurrensutsatta branscher blir kostnaden per klick mycket högre och därför behövs också högre budget för att kunna driva tillräckligt mycket trafik.

Är Google Ads en lönsam investering?

När det görs på rätt sätt är Google den mest kostnadseffektiva plattformen som finns. Därför har Google Ads blivit mycket konkurrensutsatt och då blir det snabbt mycket dyrt när det görs fel.

När du blir kund hos Google Ads byrå som Buzzlemedia blir du tilldelad en certifierad Google Ads-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och att kostnaden per kundförvärv genom Google blir lägre.
Vi får ofta beröm av kunder som tycker att vår arbetsprocess är fantastisk – för att de alltid har insyn i sina kampanjer och för att resultaten ofta överträffar deras förväntningar.

Buzzlemedia är givetvis en Google Partner. Det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

 • Hitta nya kunder och öka försäljningen
 • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
 • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

Google Ads eller SEO?

Både SEO och betalda Google-annonser (PPC) är ett effektivt sätt att marknadsföra ett företag online. När man överväger vilken av de två som kommer att vara mest effektiv för ditt företag finns det ett antal skillnader att ta hänsyn till.

 • Google Ads (annonser) visas högst upp i sökmotorn ovanför de organiska SEO-resultaten.
 • Google visar fyra annonser högst upp och tre längst ner.
 • Organiska klick kostar ingenting, men att synas organiskt kan ta tid (vanligtvis 3-6 månader).
 • Att använda Remarketing för att tagga och följa dina tidigare organiska besökare kan vara en mycket effektiv metod. På det här sättet är en kombination av SEO och betald annonseringsstrategi det mest effektiva sättet att få bästa avkastning på din investering.

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

När ni tar hjälp av en Google Ads-byrå är det i nästan alltid en certifierad Google Ads-expert som hjälper er. Hos Buzzlemedia får ni alltid: En Google-certifierad och erfaren sökmotorkonsult som hanterar annonseringen. Full kontroll och full insyn i vad vi gör och varför. En fast månadskostnad för vårt arvode och löpande rapportering. Full äganderätt av ert Google Ads-konto och en månads uppsägningstid.

När bör jag anlita en Google Ads-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera en Google Ads-kampanj är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara.

Medan Google Ads är tillgängligt för alla med ett Google-konto krävs det mycket arbete att köra en annonskampanj. En annonskampanj måste planeras noggrant och genomföras med disciplin för att få önskvärda resultat. En Google Ads-byrå kan hjälpa till med detta. En annonsansvarig kommer inte bara att ställa in en kampanj utan kommer också regelbundet att granska resultaten och optimera kampanjerna i enlighet med detta. Detta inkluderar att hantera kostnad per klick (CPC), lägga till nya sökord / negativa sökord, analysera annonsernas resultat, testa och uppdatera annonstexter och många andra uppgifter som säkerställer bästa resultat för en kampanj.

Vad ingår i Buzzlemedias Google Ads-tjänster?

Vi kör våra PPC-strategier på nyckelsökmotorer som Google och Bing. Våra tjänster inkluderar sökordsanalyser, annonstexter, kampanjhantering, rapportering och mycket mer. Buzzlemedias Google-strategier är baserade på omfattande lärdomar från små- och stora företag, vi skräddarsyr unika strategier för varje partners unika behov.

Vad kan jag förvänta mig med Buzzlemedias Google Ads-tjänster?

Här på Buzzlemedia har alla våra PPC-specialister minst 5 års erfarenhet och har arbetat inom många branscher och kunder. Vi förstår hela skalan av en PPC-strategi och behandlar den som en viktig del i varumärkesstrategin.

Varför är Google Ads utmanande?

Då konkurrensen ökar över tid har PPC-kostnaderna ökat avsevärt. Utan korrekt kampanjstruktur, sökordsanalys, budstrategi och kvalitativa landningssidor kommer Google Ads-kampanjer garanterat att kosta mer – men en tillväxtpartner med djup kanalexpertis kan hjälpa dig att låsa upp kostnadseffektiva och snabba resultat även i de mest mättade branscherna. Att samarbeta med en Google Ads-byrå som Buzzlemedia kommer att garantera dig tjänster som är effektiva och lönsamma.