Google Ads-byrå med fokus på tillväxt och lönsamhet

Buzzlemedia hjälper företag att få nya kunder från sin annonsering på Google. Det gör vi genom detaljerade kampanjstrukturer, övertygande annonstexter och landningssidor som konverterar.

Teamet på Buzzlemedia har varit till stor hjälp med våra Google Ads inklusive Google Shopping. De har en god förståelse för e-handel och företag i allmänhet. De har tålamod med mina ibland höga mål. Ser fram emot stora saker i framtiden!

Henrik Kloster NielsenCEO, Satana

Få högre avkastning med en erfaren Google Ads-byrå

Google Ads är den mest lönsamma och populära formen av annonsering online. Det är även komplext, ständigt föränderligt och tidskrävande. Buzzlemedia har samlat ett internt team av branschexperter som har expertis i Google Ads och Google Shopping för att kunna hantera komplexa PPC-kampanjer.

BE OM OFFERT

Avancerad strategi som ger resultat!

Det finns två viktiga aspekter för framgångsrik sökmarknadsföring: strategi och uppföljning.

Till varje kampanj tas en strategi fram som definierar hur erbjudandet uppfyller potentiella kunders behov. Strategin används sedan för skapandet av ett konsekvent och övertygande budskap som kombinerar rätt sökord, annonsmeddelanden och webbplatsupplevelse. När kampanjen har lanserats testas och analyseras olika delar varje vecka för att säkerställa att det fungerar optimalt.

Buzzlemedia har utvecklat en robust och framgångsrik testmetodik som inte bara ger bättre avkastning utan även insikter som kan förbättra hela marknadsföringen.

Kontakta oss för hjälp med att annonsera på Google!

Fem steg för att bygga en vinnande Google Ads-strategi

Vi hjälper dig marknadsföra och bygga företagets varumärke samtidigt som vi förbättrar ditt resultat och ökar avkastningen. När du arbetar med oss äger du alltid ditt Google Ads-konto och du betalar för annonseringskostnaden direkt till Google.

När vi hanterar din sökordsannonsering lägger vi upp arbetet i följande fem steg:

Fas 1

Research & Discovery

Du pratar, vi lyssnar. Buzzlemedia vill lära sig så mycket som möjligt om ditt företag inklusive målgruppens invecklingar, vinstmarginaler och kunders livstid.

Fas 2

Konkurrensanalys

Buzzlemedia innehar en sund respekt för konkurrenter. Således tar sig våra specialister inte bara tid att verkligen förstå din bransch och de olika aktörerna, men använder även branschledande programvara för att undersöka och analysera konkurrenternas digitalavtryck.

Fas 3

Komplett kontoanalys

Den mest värdefulla tillgången för våra specialister är din historiska kontodata. Denna stora mängd data kommer att analyseras på jakt efter värdefulla trender som vidare kommer att vägleda strategin. Google Ads-hantering utan en djup historik- och konkurrensanalys blir helt enkelt inte rätt.

Fas 4

Strategi och kampanjbyggnad

Buzzlemedia tar all research och analys och översätter den till en effektiv Google Ads-strategi. Med ett fokus på detaljer konstruerar vi kampanjer som maximerar lönsamheten och kan skalas.

Fas 5

Optimera, växa, upprepa.

När resultaten rullar in kommer vi att göra ändringar och skruva vid behov. Vi tar ett proaktivt tillvägagångssätt när vi A/B testar nya idéer och söker nya möjligheter för tillväxt. Varje klient som kommer till oss för hjälp med Google Ads ser enorma förbättringar i sin avkastning om deras kampanjer är genomtänkta och analytiskt optimerade.

Din personliga Google Ads-expert vid din sida

Genom ett samarbete med Buzzlemedia får du en dedikerad kampanjchef som kommer att vara din direkta kontakt.

Varje kampanjansvarig är Google Ads-certifierad, arbetar aktivt med dina kampanjer och vet alltid exakt vad som händer.

BE OM OFFERT
Philip Thelander
Google Ads rapport

Du vet alltid vad som händer med vår transparenta rapportering

I din Kampanjöversikt har du möjlighet att se all viktig statistik och vad som händer i dina kampanjer.

Dessutom levereras veckovisa rapporter samt månatliga strategisamtal för att granska resultat och samarbeta om strategier, i syfte att skala dina kampanjer.

Anlita en partner

Buzzlemedia är stolta över att ha den prestigefyllda titeln, Google-partner. 

Att uppnå partnerstatus innebär att Buzzlemedia har visat Google Ads skicklighet och expertis. 

Dessutom har vi uppfyllt Googles krav på annonskostnader, levererat byråns och kundernas omsättningstillväxt och ökat kundbasen. 

AdWords-byrå med ett nytt och modernt tillvägagångssätt

Kontakta Buzzlemedia för att boka ett strategimöte med en av våra experter, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering, hjälper vi dig att öka din försäljning från Google.

BE OM OFFERT

Vanliga frågor

Vad är Google Ads?

Google Ads är en annonseringsplattform som ägs och drivs av Google. Det är också det största och mest använda nätverket för onlineannonsering i världen, och miljontals företag annonserar online med Google Ads för att nå nya kunder och växa sin verksamhet.

Annonsörer som väljer att använda Google Ads kan rikta in sig på användare i två huvudnätverk – söknätverket och Display-nätverket. Söknätverket hänvisar till betala-per-klick-annonsering, där annonsörer lägger bud på sökord som är relevanta för deras verksamhet och har en chans att visa sina annonser för användare som anger dessa sökord i Google som en del av en sökfråga. Betala per klick-annonsering kallas även för betald sökning.

Display-nätverket erbjuder annonsörer möjligheten att placera visuella bannerannonser på webbplatser som ingår i Display-nätverket. Googles Display-nätverk når cirka 90 % av globala internetanvändare, en stor potentiell publik.

Hur mycket kostar Google Ads?

Investeringskraven för Google Ads är flexibla. Budgetar som passar dina företags mål och nuvarande storlek kan anpassas effektivt genom att undersöka de bästa sökorden för din bransch.

Dagliga budgetar för små och medelstora företag är vanligtvis mellan 500 SEK och 1500 SEK per dag beroende på bransch. E-handelsföretag tenderar att ha högre daglig budget.

För företag i ett mer konkurrensutsatta branscher blir kostnaden per klick mycket högre och därför behövs också högre budget för att kunna driva tillräckligt mycket trafik.

Är Google Ads en lönsam investering?

När det görs på rätt sätt är Google den mest kostnadseffektiva plattformen som finns. Därför har Google Ads blivit mycket konkurrensutsatt och då blir det snabbt mycket dyrt när det görs fel.

När du blir kund hos Google Ads byrå som Buzzlemedia blir du tilldelad en certifierad Google Ads-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och att kostnaden per kundförvärv genom Google blir lägre.
Vi får ofta beröm av kunder som tycker att vår arbetsprocess är fantastisk – för att de alltid har insyn i sina kampanjer och för att resultaten ofta överträffar deras förväntningar.

Buzzlemedia är givetvis en Google Partner. Det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

  • Hitta nya kunder och öka försäljningen
  • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
  • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

Google Ads eller SEO?

Både SEO och betalda Google-annonser (PPC) är ett effektivt sätt att marknadsföra ett företag online. När man överväger vilken av de två som kommer att vara mest effektiv för ditt företag finns det ett antal skillnader att ta hänsyn till.

  • Google Ads (annonser) visas högst upp i sökmotorn ovanför de organiska SEO-resultaten.
  • Google visar fyra annonser högst upp och tre längst ner.
  • Organiska klick kostar ingenting, men att synas organiskt kan ta tid (vanligtvis 3-6 månader).
  • Att använda Remarketing för att tagga och följa dina tidigare organiska besökare kan vara en mycket effektiv metod. På det här sättet är en kombination av SEO och betald annonseringsstrategi det mest effektiva sättet att få bästa avkastning på din investering.

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

När ni tar hjälp av vår byrå med er sökordsannonsering är det alltid en certifierad Google Ads-expert som hjälper er. Hos oss får ni alltid: En Google-certifierad och erfaren sökmotorkonsult som hanterar annonseringen. Full kontroll och full insyn i vad vi gör och varför. En fast månadskostnad för vårt arvode och löpande rapportering. Full äganderätt av ert Google Ads-konto och en månads uppsägningstid.

När bör jag anlita en Google Ads-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera en Google Ads-kampanj är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara.

Medan Google Ads är tillgängligt för alla med ett Google-konto krävs det mycket arbete att köra en annonskampanj. En annonskampanj måste planeras noggrant och genomföras med disciplin för att få önskvärda resultat. En Google Ads-manager är en expert som kan hjälpa till med detta. En annonsansvarig kommer inte bara att ställa in en kampanj utan kommer också regelbundet att granska resultaten och optimera kampanjerna i enlighet med detta. Detta inkluderar att hantera kostnad per klick (CPC), lägga till nya sökord / negativa sökord, analysera annonsernas resultat, testa och uppdatera annonstexter och många andra uppgifter som säkerställer bästa resultat för en kampanj.

Varför välja Buzzlemedia?

I det fall du letar efter en Google Ads-byrå i världsklass som vet hur resultat skapas, uppfyller Buzzlemedia dina sökkriterier. Buzzlemedias experter har levererat enastående Google Ads-kampanjer i över ett decennium och för varje år som går blir vi bara bättre på vårt hantverk.

Buzzlemedia har marknadsförare som är experter inom sina områden, med Google Ads-certifikat och expertis i hur resultat skapas och analyseras. Dessutom har vi ett dedikerat webbutvecklings-, copywriting.

Google Ads