Sälj mer med Google Shopping

Vi förbättrar avkastningen från Google Shopping genom att använda intelligent budgivning och datadriven strategi.

KONTAKTA MIG

En siffra säger allt: 128% genomsnittlig intäktsökning inom 2 månader efter att ha arbetat med Buzzlemedia. Vad mer kan man begära?

Bakir MohamadVD, iXpress AB

Se bättre avkastning från Google Shopping med Buzzlemedia

När det görs på rätt sätt är Google Shopping den mest kostnadseffektiva plattformen som finns för E-handelsföretag.

När du anlitar Buzzlemedia blir du tilldelad en erfaren och certifierad Google Shopping-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och maximerar avkastningen.
Buzzlemedia är en Google Partner, det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

  • Hitta nya kunder och öka försäljningen
  • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
  • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.
KONTAKTA MIG

Google Shopping för e-handlare

Google Shopping-kampanjer, även kallade produktannonser, är ett bra sätt för e -handelsföretag att få sina produkter framför fler människor och engagera potentiella kunder. Google Shopping erbjuder en mängd olika kampanjalternativ som kan hjälpa e-handelssajter att nå specifika mål, från att se högre försäljningsvolym till detaljerade, mer nischade alternativ som att marknadsföra ny produkter och rabatter.

Som en erfaren Google Ads-byrå kan Buzzlemedia hjälpa dig att se till så att Google Shopping blir en integrerad del av din e-handel. Vi hjälper dig att sälja dina produkter genom att utveckla och genomföra strategidrivna kampanjer som är optimerade för att öka konverteringarna samtidigt som du sänker din kostnad per konvertering.

Kontakta oss idag för att komma igång

Google Shopping på mobil

Din personliga Google Shopping-expert vid din sida

Med Buzzlemedia får du en dedikerad person som kommer att vara din direkta kontakt.

Varje kampanjansvarig är Google Ads och Shopping-certifierad och arbetar aktivt med dina kampanjer.

Philip Thelander

Du vet exakt vad som händer 24/7 med vår transparenta rapportering

Se all din viktiga statistik i din Kampanjöversikt så att du alltid vet exakt vad som händer i dina kampanjer!

Dessutom kommer vi att leverera veckovisa rapporter samt månatliga strategisamtal för att granska resultat och samarbeta om strategier för att skala dina kampanjer.

Google Ads rapport

Anlita en partner

Vi är stolta över att ha den prestigefyllda titeln, Google-partner.

Att uppnå partnerstatus innebär att Buzzlemedia har visat Google Ads skicklighet och expertis.

Dessutom har vi uppfyllt Googles krav på annonskostnader, levererat byråns och kundernas omsättningstillväxt och ökat vår kundbas.

Vanliga frågor

Är Google Ads en lönsam investering?

När det görs på rätt sätt är Google den mest kostnadseffektiva plattformen som finns. Därför har Google Ads blivit mycket konkurrensutsatt och då blir det snabbt mycket dyrt när det görs fel.

När du blir kund hos Google Ads byrå som Buzzlemedia blir du tilldelad en certifierad Google Ads-expert som säkerställer att ditt företag får nya kunder och att kostnaden per kundförvärv genom Google blir lägre.
Vi får ofta beröm av kunder som tycker att vår arbetsprocess är fantastisk – för att de alltid har insyn i sina kampanjer och för att resultaten ofta överträffar deras förväntningar.

Buzzlemedia är givetvis en Google Partner. Det innebär att vi uppfyller de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform – ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Kontakta oss så vi hjälper dig, oavsett om du just kommer igång eller redan har en befintlig annonsering:

  • Hitta nya kunder och öka försäljningen
  • Optimera dina kampanjer för högre avkastning.
  • Marknadsföra och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

När bör jag anlita en Google Ads-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera en Google Ads-kampanj är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara.

Medan Google Ads är tillgängligt för alla med ett Google-konto krävs det mycket arbete att köra en annonskampanj. En annonskampanj måste planeras noggrant och genomföras med disciplin för att få önskvärda resultat. En Google Ads-manager är en expert som kan hjälpa till med detta. En annonsansvarig kommer inte bara att ställa in en kampanj utan kommer också regelbundet att granska resultaten och optimera kampanjerna i enlighet med detta. Detta inkluderar att hantera kostnad per klick (CPC), lägga till nya sökord / negativa sökord, analysera annonsernas resultat, testa och uppdatera annonstexter och många andra uppgifter som säkerställer bästa resultat för en kampanj.

Hur mycket kostar Google Ads?

Investeringskraven för Google Ads är flexibla. Budgetar som passar dina företags mål och nuvarande storlek kan anpassas effektivt genom att undersöka de bästa sökorden för din bransch.

Dagliga budgetar för små och medelstora företag är vanligtvis mellan 500 SEK och 1500 SEK per dag beroende på bransch.

För företag i ett mer konkurrensutsatta branscher blir kostnaden per klick mycket högre.

Google Ads eller SEO?

Både SEO och betalda Google-annonser (PPC) är ett effektivt sätt att marknadsföra ett företag online. När man överväger vilken av de två som kommer att vara mest effektiv för ditt företag finns det ett antal skillnader att ta hänsyn till.

  • Google Ads (annonser) visas högst upp i sökmotorn ovanför de organiska SEO-resultaten.
  • Google visar fyra annonser högst upp och tre längst ner.
  • Organiska klick kostar ingenting, men att synas organiskt kan ta tid (vanligtvis 3-6 månader).
  • Att använda Remarketing för att tagga och följa dina tidigare organiska besökare kan vara en mycket effektiv metod. På det här sättet är en kombination av SEO och betald annonseringsstrategi det mest effektiva sättet att få bästa avkastning på din investering.
Google Shopping