Gör en gratis SEO-analys med vårt SEO-verktyg

Använd vår kostnadsfria SEO-analys och få svar snabbt. Vi genererar en enkel rapport som visar hur väl optimerad en specifik sida på din webbplats är.

Verktyget analyserar bland annat:

  • sidans meta-titel
  • rubrik (H1, H2 etc)
  • brödtext
  • meta description

Använd vår kostnadsfria SEO-analys och få svar snabbt!

Du kan få högst 100 poäng på testet. Verktyget analyserar din webbplats och jämför resultatet med SEO best practices. Du får ett poängavdrag för varje felaktighet och storleken på avdraget bestäms av hur allvarligt felet är. Ett exempel är om sökordet du vill ranka för saknas i meta-titeln blir felet större än om sökordet saknas i din meta-description eller rubrik. Resultat med över 75 poäng betyder att din webbplats är optimerad för SEO.

Varför borde ni jobba med SEO och Tekniskt SEO?

SEO är den mest kostnadseffektiva marknadsföring ni som företag kan arbeta med. Resultaten kommer inte direkt utan se det som ett långsiktigt arbete, där ni investerar i att förbättra kvalitén på hemsidan och optimerar struktur och prestanda, samt de sökord och begrepp ni vill synas på. Istället för att lägga enorma pengar på annonser kan budgeten fördelas jämt med ert SEO-arbete. 93% av alla köp och beslut som görs online börjar med en sökmotor – genom ett kontinuerligt arbete med sökmotoroptimering har ni möjlighet att tampas om platser på första sidan.

Sökmotoroptimering handlar om att förstå hur en sökmotor fungerar. För att sedan optimera er webbplats och skapa en så trivsam upplevelse för både besökaren och sökmotorn. SEO är en marknadsstrategi som handlar om att öka synligheten bland organiska sökresultat. Att synas på relevanta sökresultat ökar din chans att växa som verksamhet.
Är ert mål att synas på första sidan i sökresultatet på Google? Men ni har ingen aning var ni ska börja. Kom igång idag och gör en SEO-analys med vårt SEO-verktyg. Skriv in en URL och vilket sökord ni vill synas på. Verktyget kommer automatiskt analysera; sidans meta-titel, rubriker, brödtext och mycket mer.

Den tekniska SEO delen är ett samlingsbegrepp för arbetet med att optimera din webbplats för genomsökning- och indexering. Detta inkluderar hur du gör din webbplats snabbare, fixar trasiga länkar, optimera din webbplats för mobila enheter och mycket mer. För att göra det enkelt för dig som vill fördjupa dig i ämnet har vi gjort en lista med 10 tips för att öka trafiken till webbplatsen.

Gratis är gott – gör en SEO-analys med vårt SEO-verktyg idag eller kontakta oss via telefon, mejl eller vår chatt så hjälper våra experter dig svara på frågor angående SEO och teknisk SEO.

gratis seo analys