Gör en SEO-Analys och få svar snabbt

Med Buzzlemedias kostnadsfria SEO-Analys får ni insikt i er nuvarande SEO-situation. Vår AI-motor följer riktlinjer från Google tillsammans med andra viktiga SEO-faktorer för att granska data på er webbsida. Efter analysen sammanställs en lättbegriplig rapport med problem som behöver åtgärdas och tips på hur de genomförs.

SEO test online

Vad innefattar vår kostnadsfria SEO-Analys?

Problemöversikt

Kontrollera hälsa och få ett betyg som indikerar på hur tekniskt optimerad er webbsida är. Page Score beräknas baserat på felen som upptäcks och presenteras i två block: Kritiska fel och Varningar. Ju fler kritiska fel ni har, desto lägre blir poängen.

Kontrollera content

För att bedöma kvaliteten på intern optimering är det viktigt att kontrollera följande faktorer: HTTP-statuskod, HTML-storlek, metataggar, H1-H6-struktur, Google-förhandsvisning, textlängd och text till kod-förhållande. Dessa är alla de primära uppgifterna för en On-page-analys.

Fel med bilder

Kontrollera om webbsidan innehåller stora bilder och korrekt implementerad favicon. Väx i sökrobotarnas och användarnas tycke genom att följa enkla SEO-regler.