Gör ett gratis SEO-Test

Använd vår kostnadsfria SEO-Tester och få snabbt svar. Vi genererar en enkel rapport som visar hur väl optimerad webbsidan du anger är samt vilka delar som behöver arbete för att kunna ranka på Google.

Använd vår kostnadsfria SEO-Tester och få svar snabbt!

Du kan få högst 100 poäng på testet. Verktyget analyserar din webbplats och jämför resultatet med bästa praxis för SEO. Du får ett poängavdrag för varje felaktighet och storleken på avdraget beror på hur allvarligt felet är. Om exempelvis sökordet du vill ranka för saknas i meta-titeln blir felet större än om sökordet saknas i din meta-description eller rubrik. Resultat med över 75 poäng innebär att din webbplats är optimerad för SEO.

Verktyget analyserar bland annat:

  • Sidans meta-titel
  • Rubriker (H1, H2 etc)
  • Brödtext
  • Meta description
  • Laddtider
  • Länkar
  • och mer

Varför borde du jobba med SEO och Teknisk SEO?

SEO är den mest kostnadseffektiva marknadsföring du som företag kan arbeta med. Resultaten kommer dock inte direkt, utan metodiken bör ses som en långsiktigt strategi, där du investerar i kvalitén på hemsidan samt optimerar struktur, prestanda samt de sökord och begrepp ni vill synas på. Istället för att lägga stora summor pengar på annonser, kan budgeten fördelas jämt på ditt SEO-arbete. 93% av alla köp och beslut som görs online börjar med en sökmotor och genom ett kontinuerligt arbete med sökmotoroptimering har du möjlighet att tampas om platser på första sidan.

Sökmotoroptimering handlar om att förstå hur en sökmotor fungerar, för att vidare optimera din webbplats och skapa en trivsam upplevelse för både besökaren och sökmotorn. SEO är en marknadsstrategi som handlar om att öka synligheten bland organiska sökresultat. Att synas på relevanta sökresultat ökar din möjlighet att växa som verksamhet.
Är ditt mål att synas på första sidan i sökresultatet på Google? Men har du ingen aning var du ska börja? Kom igång idag och gör en SEO-analys med vårt SEO-verktyg. Skriv in en URL och vilket sökord du vill synas på. Verktyget kommer automatiskt analysera sidans meta-titel, rubriker, brödtext och mycket mer.

Den tekniska SEO delen är ett samlingsbegrepp för arbetet med att optimera din webbplats för genomsökning- och indexering. Detta inkluderar hur du gör din webbplats snabbare, fixar trasiga länkar, optimerar din webbplats för mobila enheter och mycket mer. För att göra det enkelt för dig som vill fördjupa dig i ämnet har vi gjort en lista med 10 tips för att öka trafiken till webbplatsen.

Gratis är gott – gör en SEO-analys med vårt SEO-verktyg idag eller kontakta oss via telefon, mejl eller vår chatt så hjälper våra experter dig svara på frågor angående SEO och teknisk SEO.