Skip to main content

Gör en snabb analys med Buzzlemedias gratis SEO-test

Snabb och insiktsfull analys

Vårt SEO-test levererar insiktsfulla analyser som visar er webbsidas aktuella position för ert valda sökord. Som ett gratis SEO-verktyg, erbjuder det inte samma djupgående granskning som ett premiumverktyg, men det fungerar effektivt som ett on-page SEO-test. Inom några minuter får ni omedelbara insikter för att förbättra er SEO.

Maxpoängen är 100!

För varje upptäckt fel dras poäng av, och storleken på avdraget varierar beroende på felets betydelse. Som ett exempel kommer ett större avdrag att tillämpas om sökordet saknas i titeln jämfört med om det inte är med i er huvudrubrik. Om er sida når över 80 poäng i vårt SEO-test, kan den anses vara väl SEO-optimerad.

Fördelarna ni får med vårt SEO-test

Kostnadsfri SEO-rapport

Få en detaljerad rapport för en specifik webbsida. Identifiera vilka åtgärder ni utfört korrekt och var era sidor behöver förbättring.

Identifiera SEO-problem

Hitta SEO-problem på er webbplats, snabbt och smidigt, och motta handlingskraftig data för att åtgärda dessa innan de utvecklas till större problem.

Åtgärda problem helt utan kostnad

Analysera er webbplats och eliminera alla SEO-relaterade problem. Säkerställ att era SEO-problem löses med den kostnadsfria SEO-granskningen.

Vad innefattar vårt kostnadsfria SEO-test?

Om ni vill att era webbsidor ska ranka högst i sökresultaten, kanske det inte räcker med välutformade sidor och kvalitativt innehåll. Det ni behöver för att uppnå höga placeringar är att se till att era sidor överträffar era konkurrenters.

Vi på Buzzlemedia är glada att meddela att vi har lanserat en uppdaterad version av vårt SEO-test, som hjälper er att göra just detta!

Genom kraften i vårt test får ni en inblick i hur era sidor ses av sökmotorer, gör dem redo för mänskliga besökare, och lär er hur de mäter mot era konkurrenter så att ni kan rangordna dem högre och som ett resultat få mer trafik.

Vi vill ge er en komplett genomgång av SEO-testet och dess unika funktioner.

Spoiler alert: Vi har gått extra mile för att se till att testet ger handlingskraftiga, data-drivna insikter som hjälper er att uppnå bättre resultat.

Vad gör vårt SEO-test?

Buzzlemedias SEO-test jämför varje analyserad webbsida mot 94 parametrar som påverkar sökrankningar. Dessa parametrar sträcker sig från meta titel och beskrivning till innehållslängd, och genom nyckelordstäthet, sidanvändbarhet till sidans baklänksprofil.

Om någon av de analyserade sidparametrarna inte faller inom det rekommenderade värdintervallet, kvalificerar testet det antingen som ett fel, en varning eller ett meddelande. Denna kategorisering beror i stor utsträckning på hur varje parameter påverkar sidans totala förmåga att ranka högt i sökningar.

Till exempel, om era metadata är lite off, men allt annat på sidan är skinande rent, borde er sida fortfarande prestera ganska bra. Men om det är tvärtom, borde ni definitivt komma igång. Den goda nyheten är att testet ger rekommendationer om hur varje typ av problem ska hanteras samt en att-göra-lista med uppgifter, så att ni inte blir vilse utan att veta vad ni ska göra.

Det bästa med SEO-testet – och vi kan inte betona detta nog – är att det analyserar era sidors topp- och direkta SERP-konkurrens för att visa er hur era sidor exakt kan förbättras.

Så istället för att bara ge er typiska SEO bästa praxis, gräver testet faktiskt djupt för att dra upp data som hjälper er att utkonkurrera era digitala rivaler i sökning.

Vilka uppgifter kan testet hjälpa er med?

Vi vill påpeka att vi har sett till att vårt SEO-test kan hjälpa proffs att få vilken typ av webbsida som helst att ranka bättre, vare sig det är en hemsida, en landningssida, en produktsida på en e-handelssajt, eller till och med ett blogginlägg.

Med hänsyn till det här, hjälper Buzzlemedias SEO-test er att:

  • Identifiera och åtgärda tekniska SEO-problem på eran webbplats.
  • Göra era webbsidor mer sökmotorvänliga och besökare-redo.
  • Mäta och förbättra era sidors prestanda mot topp SERP-konkurrenter.
  • Förstå och optimera era sidors baklänksprofil.
  • Skapa en genomförbar SEO strategi baserat på faktiska data och insikter.

Dessutom kommer vi inte att låta er hänga och klara er själva. Vi kommer att vara här med er genom hela er SEO-resa, redo att ge er den support ni behöver när ni behöver det. Vi tror på att er framgång är vår framgång!

Låt oss hjälpa er att få era webbsidor att ranka högre och driva mer trafik. Kom igång idag med Buzzlemedias SEO-test!

Vanliga frågor

Varför testa sin hemsida?

Med SEO-testet får ni en detaljerad beskrivning av statusen för er webbplats, vilka segment som uppfyller rådande krav och var behov av förbättring finns.

On-page SEO: De flesta hittar till er hemsida på mobilen. Därför är det viktigt att hemsidan är mobilanpassad. Säkerställ att sidtitlar, metabeskrivningar, länktexter och rubriker angetts på rätt sätt.

Hastighet: En bra pagespeed uppskattas av både användarna och Google. Granska prestanda och andra laddningstider som är viktiga för er ranking.

Off-page SEO: Länkar till er hemsida visar att den är auktoritär! Vässa er länkstrategi och få en överblick över antalet länkar (backlinks) som hänvisar till er webbplats.

Synliggör hemsidan: Hur många söker efter och besöker er hemsida? Och vilka är de viktigaste söktermerna?

Djupgående granskning: Vi analyserar även om ni har trasiga länkar och om Google förstår befintliga bilder. Därtill säkerställer vi mängden text på hemsidan, om sidkartan är giltig (en lista över era sidor som hjälper Google navigera) och om ni har SSL-certifikat.

Vad tycker Google om SEO-tester?

Google har erkänt att sökmotoroptimering (SEO) kan vara en positiv och viktig process för att förbättra en webbplats sökmotorvänlighet och användarupplevelse. Med det sagt är det viktigt att komma ihåg att Google rekommenderar webbplatsägare att fokusera på att skapa värdefullt innehåll och en bra användarupplevelse snarare än att försöka ”spela” Googles algoritmer genom att överanvända SEO-tekniker.

När det gäller SEO-test, det skulle innebära att implementera olika SEO-strategier och övervaka deras effekt på en webbplats ranking och trafik för att förstå vilka metoder som fungerar bäst. Detta kan vara en mycket effektiv metod för att förbättra en webbplats SEO, och det är något som Google skulle stödja eftersom det förbättrar webbplatsens kvalitet och gör det lättare för sökmotorer att förstå och indexera webbplatsen korrekt. Det viktigaste är att SEO-test och -förbättringar bör vara användarcentrerade och följa Googles riktlinjer för webbmasters.

Vad innebär sökmotoroptimering test?

Vår SEO-tester är ett verktyg som ger användare en lista över saker de kan göra direkt på en sida för att förbättra dess ranking. Den kontrollerar kända SEO-faktorer och mätvärden som hjälper sökmotorer avgöra om innehållet är relevant och värt en hög position i det organiska sökresultatet. Dra nytta av alla möjligheter att växa, börja genom att testa er hemsida idag.