hubspot partner

Utveckla företaget med HubSpot

Här på Buzzlemedia värdesätter vi innovation, tillväxt och vi trivs med förändring. Vi är stolta över att hålla oss steget före – så när vi hittade HubSpot visste vi att vi hade hittat den perfekta partnern för att stödja våra kunders framgång, inspirera deras strategier och göra det möjligt för dem att växa in i framtiden.

PRATA MED EN HUBSPOT EXPERT

Buzzlemedia har hjälpt till att säkerställa att vi når rätt marknad med rätt budskap. Mycket professionell hantering och engagerande arbetsprocesser.

Staffan HagbergCMO, Animech

HubSpot är världens ledande inbound marketing- och försäljningsplattform

HubSpot är en av de kraftfullaste och mest använda marknadsföringsplattformarna som finns idag. Utan att offra funktionalitet förenklar och effektiviserar det en mängd olika processer inklusive SEO, innehåll, sociala medier, design, e-post och leadhantering.

Som en certifierad HubSpot-partner har Buzzlemedia stor erfarenhet av att producera alla typer av HubSpot-tillgångar och leda optimerade inbound marketingkampanjer. Som en förlängning av ditt team hjälper vi dig att utveckla strategier och genomföra effektiva planer som turboladdar din marknadsföring och maximerar avkastningen.

Vad är HubSpot?

En skalbar mjukvara för att optimera era försäljnings- och marknadsaktiviteter, vart än och hur ni behöver det.

Om ni är på väg att få er verksamhet att växa strategiskt, då kan HubSPot hjälpa er. Deras verktyg och analytics är på toppnivå och de är fokuserade på att hjälpa ert företag att växa. Men, att lära sig allt om verktygen kan vara överväldigande. Det är här vi kommer in. HubSpot är två ting:

 1. Företaget som är mest av alla förknippat med själva begynnelsen av inbound marketing rörelsen.
 2. Ett mycket omfattande inbound marketing, sälj och CRM verktyg som hjälper företag att växa strategiskt

Som HubSpot Partnerbyrå, vill vi hjälpa er att förstå exakt vad HubSpot möjliggör, och hur det hjälper en mängd olika företag så att ni får en exakt förståelse och en så bra bild som möjligt om verktyget, dess tjänster och sen kan svara på frågan: “är HubSpot rätt för oss?”

Vi vet att kärnan i inbound metodiken hjälper oss att få våra kunders affärsverksamhet att växa, såväl som vår egen.

HUBSPOT TJÄNSTER

HubSpot Solutions Partner

Vi har jobbat hårt får att få den träning som vi behöver för att ge våra kunder den bästa servicen som är möjlig. I och med det, har vi blivit HubSpot Partner Byrå. Vad betyder det för er?

Vi har genomgått träning och är certifierade för att hjälpa ert team att kunna använda HubSpot bättre. Vare sig ni har använt mjukvaran en tid, eller precis har börjat lära er det, så är vi här för att hjälpa er. Vi har våra egna certifierade HubSpot tränare vars enda mål är att lära ert team att använda HubSpot på det bästa sättet för ert företag.

sample-chart-02
HUBSPOT TJÄNSTER

HubSpot CRM

Ett CRM är ett verktyg som hjälper er att organisera alla era kunder, potentiella kunder och tidigare kunder, för att kunna se all kommunikation ni haft med dem i ett och samma register. Det kategoriserar leads, ger indikationer på var de befinner sig i köpresan och ger alla i ert team tillgång till kontaktuppgifterna.

Här är ett typexempel på hur ett CRM (client relationship management software) kan hjälpa er:

“Kommer du ihåg sist du var på ett möte eller konferens? Du samlade garanterat in visitkort från potentiella kunder. Men, hur gör man för att komma ihåg vem som var vem, och om vad ni pratade om. Det är här ett CRM hjälper. Med ett CRM kan du ta anteckningar, scanna in visitkort digitalt med din mobiltelefon och verkligen göra proffsiga kundkort – allt för att kunna ta fram när du väl behöver dem.” 

Abbe – Buzzlemedia, VD

Hur mycket kostar HubSpot CRM?

HubSpot CRM är alltid kostnadsfritt. På riktigt. Du kan ha upp till 1 miljon kontakter , skicka upp till 2 000 mail per månad, hantera upp till 10 000 i ad spend och mer, gratis. HubSpot CRM tillhandahåller integrerade, kostnadsfria verktyg i ett samlad, enkel och användarvänlig plattform för att hjälpa er att växa ert företag så smidigt som möjligt.

Ytterligare HubSpot CRM-funktioner

  • Organisera kontaktuppgifter och visualisera er pipeline
  • Spåra aktiviteter för leads och potentiella kunder
  • Synka kontakter med Gmail och Outlook
  • Email marketing för att skapa, skicka och spåra mejl
  • Chatta i realtid med kunder och leads
  • Hantera och spåra annonser i Google Ads, Facebook och LinkedIn
HUBSPOT TJÄNSTER

Försäljnings- och marknadsföringsverktyg

HubSpot erbjuder även sälj- och marknadsförings mjukvara designat för att stödja ert försäljnings team eller marknadsavdelning med att arbeta smartare, inte mer invecklat. De erbjuder även en service hub som tillhandahåller ärendehantering, chatt och mer för att hjälpa ert kundtjänstteam.  Och till sist, HubSpot erbjuder vad de kallar en Growth Suite, vilket är därifrån du får:

 • HubSpot’s Sales Hub – Ta kontroll över er säljpipeline
 • HubSpot’s Marketing Hub – Support till er marknadsavdelning
 • HubSpot’s Service Hub – Få tillbaka era bästa kunder
hubspot-service

Hur vi hjälper HubSpot att hjälpa dig

Osäkra på vad ni behöver och hur ni börjar? Det är här vi kommer in. Vi är en HubSpot Byråpartner, och vi lever för HubSpots plattform, verktyg och funktioner. Vi hjälper er med implementation, lär er använda alla funktioner och att skapa content som levererar. Vi är hjälper er att börja använda HubSpot så att er affärsverksamhet kan växa med följande tjänster:

HA-Digital-Marketing
HUBSPOT TJÄNSTER

HubSpot Onboarding

Vi börjar med att förstå och utgå ifrån hur HubSpot kan stödja era affärsmål och er verksamhet. Sen utvecklar vi en strategi och plan där HubSpot kommer hjälpa er. Till sist, vi tränar ert team i de verktyg de behöver för att skapa och stänga affärer snabbt och på ett smidigt och trevligt sätt. Detta gör vi på 30 dagar.

 • Vi tar hand om teknikaliteterna
 • Ni får en skräddarsydd säljpipeline
 • Specialbyggda mallar för formulär, mejl och landningssidor mm.
 • Träning av ert team i verktygen som är relevanta
 • Anpassad rapportering, med träning så att ert team sen kan skapa sina egna rapporter.
HUBSPOT TJÄNSTER

HubSpot Månadsrådgivning

Oavsett om ni har använt HubSpot en tid, eller precis har börjat, så finns vi som konsulter och stödjer er i att nå kunskap i verktygen för att optimera och få fina resultat. Här är vad ni får:

 • Månatliga möten med våran Customer Success Manager
 • Prestation och resultatanalys av ert team varje månad
 • Strategier och rekommendationer för att hjälpa er nå både era försäljnings och marknadsföringsmål.
 • Strategisk träning befintliga och nya HubSpot verktyg
people-coffee-tea-meeting
HUBSPOT TJÄNSTER

HubSpot Intensive Training

HubSpot Intensive Training (HIT) tillhandahåller den träning ert team beöver för att få ut så mycket som möjligt ifrån er HubSpot investering. HIT workshops är tidskrävande, men roliga. Vår Client Success Managers skräddarsyr varje del av en workshop för ert företag, er affärsmål och er försäljningsprocess. Här är vad ni får:

 • 2-3 dagars one-on-one intensivträning
 • Stöd för både marknads och försäljningsteamen
 • HubSpot best practice träning för verktygen ni använder
 • Intensivträning i verktyg ni kanske inte använder
 • Anpassad säljpipeline, mallar och företagsmål
 • On-site träning och dialog med vår HubSpot coach

Precis som alla i förändringar i ett företag, så tar en HubSpot implementation ibland tid. Det hjälper att ha en partner i den processen.  

HUBSPOT TJÄNSTER

Sales Enablement

Vår sales enablement träning är utformad för att få er säljprocess att växa ifrån grunden. Vad vi menar är, att ge ert säljteam den träning och de verktyg dem behöver för att sälja bättre och snabbare. Med HubSpots teknologi och funktioner, content som kortar ner säljcykeln och den träning som hjälper ert säljteam att använda allt detta – så stödjer vår sales enablement er och underlättar för er att nå en strategisk tillväxt för ert företag.

Här är några exempel på hur HubSpot kan lyckas uppnå sales enablement för era team:

01

Standardiserad Rapportering

HubSpot låter er anpassa era rapporter utifrån rätt information. HubSpot’s rapporter kan t ex innehålla: utförda produktdemos , vunna eller förlorade affärer, genererade/ bearbetade leads, och aktiviteter loggade av era säljare.

02

Definierade kvalificeringsmätvärden

HubSpots CRM definierar vad som kvalificerar ett lead eller inte. De bäst kvalificerade leadsen skickas direkt till ert säljteam, medans de mindre kvalificerade leadsen flyttas till en queue som era säljare kan bearbeta när de har mer tid.

03

Optimering av säljprocessen

HubSpot Sales Hub hjälper ert säljteam att sälja bättre. Ni kan lätt återskapa er nuvarande säljprocess i CRM-systemet, och sen optimera den genom att analysera den del där era säljare märker att leads hoppar av för att sen göra förbättringar för att behålla dem.

Få en personlig HubSpot demo från experter

Som en Hubspot-certifierad partner har vi förmånen att ge dig en demo av alla Hubspot-produkter. Våra experter får ditt företag att växa i önskad riktning med hjälp av Hubspot-tjänster.

BOKA HUBSPOT DEMO
hubspot partner