Utveckla företaget med HubSpot

Här på Buzzlemedia värdesätter vi innovation, tillväxt och vi trivs med förändring. Vi är stolta över att hålla oss steget före – så när vi hittade HubSpot visste vi att vi hade hittat den perfekta partnern för att stödja våra kunders framgång, inspirera deras strategier och göra det möjligt för dem att växa in i framtiden.

BOKA HUBSPOT DEMO

Buzzlemedia har hjälpt till att säkerställa att vi når rätt marknad med rätt budskap. Mycket professionell hantering och engagerande arbetsprocesser.

Staffan HagbergCMO, Animech

HubSpot är världens ledande inbound marketing- och försäljningsplattform

HubSpot är en av de kraftfullaste och mest använda marknadsföringsplattformarna som finns idag. Utan att offra funktionalitet förenklar och effektiviserar det en mängd olika processer inklusive SEO, innehåll, sociala medier, design, e-post och leadhantering.

Som en certifierad HubSpot-partner har Buzzlemedia stor erfarenhet av att producera alla typer av HubSpot-tillgångar och leda optimerade inbound marketingkampanjer. Som en förlängning av ditt team hjälper vi dig att utveckla strategier och genomföra effektiva planer som turboladdar din marknadsföring och maximerar avkastningen.

BOKA HUBSPOT DEMO

Vad är HubSpot?

En skalbar mjukvara som optimera dina försäljnings- och marknadsaktiviteter, utefter dina behov.

HubSpot kan hjälpa ditt företag du då vill växa strategiskt. Deras verktyg och analytics är av hög kvalité och hjälper ditt företag att växa. Däremot kan det vara överväldigande att lära sig allt om verktygen. Det är här Buzzlemedia kommer in i bilden.

HubSpot är framförallt två ting:

 1. Det företag som mest förknippas med själva begynnelsen av inbound marketing rörelsen.
 2. Ett omfattande inbound marketing-, sälj- och CRM-verktyg som hjälper företag att växa strategiskt

Som en HubSpot partnerbyrå vill Buzzlemedia hjälpa dig att förstå exakt vad HubSpot möjliggör, på vilka sätt det kan hjälpa, ge en bra bild av verktyget, dess tjänster och svaret på frågan: “är HubSpot rätt för oss?”

HubSpot Solutions Partner

Buzzlemedia har jobbat hårt får att få den erfarenhet som behövs för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen. I och med det, har Buzzlemedia blivit en HubSpot Partner Byrå. Vad innebär detta för er?

Buzzlemedias experter är certifierade för att hjälpa ditt team att använda systemet bättre. Vare sig ni har använt mjukvaran en tid eller precis anskaffat den, finns våra experter här för att hjälpa er. Buzzlemedia har egna certifierade HubSpot-tränare vars mål är att lära ditt team att använda HubSpot på det optimala sättet för just er verksamhet.

HubSpot gold partner
sample-chart-02

HubSpot CRM

CRM är ett verktyg som hjälper dig att organisera dina nuvarande kunder, potentiella kunder och tidigare kunder för att kunna se all kommunikation i ett och samma register. Det kategoriserar leads, ger indikationer på var dessa befinner sig i köpresan och ger alla i ditt team tillgång till kontaktuppgifterna.

Hur mycket kostar HubSpot CRM?

HubSpot CRM är alltid kostnadsfritt. Du kan spara upp till 1 miljon kontakter, skicka upp till 2 000 mail per månad, hantera upp till 10 000 SEK i adspend och mer – helt gratis. HubSpot CRM tillhandahåller integrerade och kostnadsfria verktyg i en samlad, enkel och användarvänlig plattform för att hjälpa dig att växa så lätt och smidigt som möjligt.

Ytterligare CRM-funktioner

 • Organisera kontaktuppgifter och visualisera er pipeline
 • Spåra aktiviteter för leads och potentiella kunder
 • Synka kontakter med Gmail och Outlook
 • Email marketing för att skapa, skicka och spåra mejl
 • Chatta i realtid med kunder och leads
 • Hantera och spåra annonser i Google Ads, Facebook och LinkedIn

Försäljnings- och marknadsföringsverktyg

HubSpot erbjuder även sälj- och marknadsförings mjukvara designat för att stödja ert försäljnings team eller marknadsavdelning med att arbeta smartare, inte mer invecklat. De erbjuder även en service hub som tillhandahåller ärendehantering, chatt och mer för att hjälpa ert kundtjänstteam.  Och till sist, HubSpot erbjuder vad de kallar en Growth Suite, vilket är därifrån du får:

 • HubSpot’s Sales Hub – Ta kontroll över er säljpipeline
 • HubSpot’s Marketing Hub – Support till er marknadsavdelning
 • HubSpot’s Service Hub – Få tillbaka era bästa kunder
hubspot-service

Få en personlig demo från Buzzlemedias experter

Som en Hubspot-certifierad partner har Buzzlemedia förmånen att erbjuda en demo av alla Hubspot-produkter. 

BOKA HUBSPOT DEMO

Buzzlemedia och HubSpot

Är du osäker på vad du behöver och hur du kommer igång? Det är här Buzzlemedia kommer in i bilden. Buzzlemedia är en HubSpot partnerbyrå, och lever för HubSpots plattform, verktyg och funktioner. Våra experter hjälper dig med implementation, användning av alla funktioner och skapande av content som levererar. Buzzlemedia hjälper dig att komma igång med användandet av HubSpot så att din affärsverksamhet kan växa med följande tjänster:

HA-Digital-Marketing

HubSpot Onboarding

I onboardingen skapar Buzzlemedias experter en förståelse för dina affärsmål och din verksamhet för att använda detta som utgångspunkt för hur HubSpot kan stödja din verksamhet. Sedan utvecklas en strategi och plan där HubSpot hjälper er. Till sist, tränas ditt team i de verktyg de behöver för att skapa och stänga affärer på ett snabbt, smidigt och trevligt sätt. Detta görs på 30 dagar.

 • Vi tar hand om teknikaliteterna
 • Ni får en skräddarsydd säljpipeline
 • Specialbyggda mallar för formulär, mejl och landningssidor mm.
 • Träning av ditt team i verktygen som är relevanta
 • Anpassad rapportering, med träning så att ditt team vidare kan skapa sina egna rapporter.

HubSpot Månadsrådgivning

Oavsett om du har använt HubSpot en tid eller precis börjat, finns Buzzlemedia som konsulter och stödjer dig med kunskap i verktygen för att optimera och skapa resultat. Buzzlemedia erbjuder:

 • Månatliga möten med Buzzlemedias Customer Success Manager
 • Prestation- och resultatanalys av ditt team varje månad
 • Strategier och rekommendationer för att hjälpa dig nå både dina försäljnings- och marknadsföringsmål.
 • Strategisk träning i befintliga och nya HubSpot verktyg
people-coffee-tea-meeting

HubSpot Intensive Training

HubSpot Intensive Training (HIT) tillhandahåller den träning ditt team behöver för att få ut så mycket som möjligt av investeringen. HIT workshops är tidskrävande, men roliga. Buzzlemedias Client Success Managers skräddarsyr varje del av workshopen för ditt företag, dina affärsmål och din försäljningsprocess. Du får ta del av:

 • 2-3 dagars one-on-one intensivträning
 • Stöd för både marknads- och försäljningsteamen
 • Best practice träning för verktygen du använder
 • Intensivträning i verktyg du inte redan använder
 • Anpassad säljpipeline, mallar och företagsmål
 • On-site träning och dialog med vår HubSpot coach

Likt andra förändringar i ett företag, tar en implementation ibland tid. Det hjälper att ha en partner i processen.

Sales Enablement

Buzzlemedias sales enablement träning är utformad för att få din säljprocess att växa från grunden. Således tillhandahåller Buzzlemedias experter ditt säljteam den träning och de verktyg de behöver för att sälja bättre och snabbare. Med HubSpots teknologi, funktioner, content som kortar ner säljcykeln och träning som hjälper ditt säljteam att använda allt detta – stödjer vår sales enablement ditt team och underlättar för er att nå en strategisk tillväxt.

Nedan presenteras några exempel på hur HubSpot kan uppnå sales enablement för dina team:

01

Standardiserad Rapportering

HubSpot låter dig anpassa dina rapporter utifrån rätt information. HubSpot’s rapporter kan exempelvis innehålla: utförda produktdemos, vunna eller förlorade affärer, genererade/ bearbetade leads och aktiviteter loggade av era säljare.

02

Definierade kvalificeringsmätvärden

HubSpots CRM definierar vad som kvalificerar ett lead eller inte. De bäst kvalificerade leadsen skickas direkt till ditt säljteam, medans de mindre kvalificerade leadsen flyttas till en kö som dina säljare kan bearbeta när de har mer tid.

03

Optimering av säljprocessen

HubSpot Sales Hub hjälper ditt säljteam att sälja bättre. Ni kan lätt återskapa er nuvarande säljprocess i CRM-systemet, analysera de delar säljarna märker att leads hoppar av för att vidare göra förändringar som optimerar delarna.

Få en personlig demo från Buzzlemedias experter

Som en Hubspot-certifierad partner har vi förmånen att ge dig en demo av alla Hubspot-produkter. Våra experter får ditt företag att växa i önskad riktning med hjälp av Hubspot-tjänster.

BOKA HUBSPOT DEMO
hubspot partner