Marknadsföringssystem

Du kan inte hitta en riktig ROI för marknadsföring om inte alla system pratar med varandra. Så vi ser till att all data i ditt marknadsföringssystem är uppdaterat, integrationer fungerar sömlöst och rapportering har verkliga effekter för ditt företag.

PRATA MED OSS OM MARKNADSSYSTEM

Teknik ska jobba för dig, inte mot dig

Det har aldrig varit mer spännande – eller mer överväldigande – att vara marknadsförare. Med en mängd martech-plattformar till vårt förfogande kan vi utvärdera användare, marknadsföringsinsatser och effektivitet som aldrig tidigare. Men det kan vara svårt att veta var man ska börja. Eller vad som behövs.

Det är där vi kommer in. Som dataexperter och marknadsföringsstrateger hjälper vi dig att utvärdera allt från dina CRM och CMS till dina rapporteringspaneler och tagg-inställningar. Vi lär känna din målgrupp, ditt företag och ditt varumärke sedan gör vi en plan som hjälper dig att automatisera processer, hitta viktiga marknadsföringsinsikter och få mätbar ROI. Eftersom spårning och förbättring av dina marknadsföringsinsatser i dagens konkurrenskraftiga marknader inte bara är ett nice-to-have, det är icke-förhandlingsbart.

Lösningar som uppfyller dina mål. Varje gång.

Bara för att du har teknik betyder det inte att du använder den till dess fulla potential. Faktum är att det har gjorts undersökningar som visar att de flesta marknadsförare medger att de inte utnyttjar den teknik de har tillgång till. Vi vill hjälpa dig att ändra det.

Buzzlemedia förstod oss direkt, vad vi behöver, hur de kan bidra till ökad försäljning mht till vår processlösning för administrativa processer. Vårt samarbete är bara i sin linda och jag ser fram emot att ta nästa steg.

Ulf GeroldFörsäljningsansvarig, Tyringe Konsult AB

Vi börjar med dina mål och vad du försöker uppnå. Sedan dyker vi in i hur tekniken kan hjälpa till att lösa problemet. Det kan betyda att man integrerar två plattformar som tidigare fungerade isolerat. Kombinera olika data för att hitta nya insikter. Eller till och med från början för att säkerställa att taggarna startar och att analysverktyget har förutsättningarna för att lyckas. Oavsett om du vill rensa upp data, lära dig mer om dina användare eller bättre förstå vilka marknadsföringsinsatser du kan använda hjälper vi till att måla bilden med noggrannhet och precision.