76% av Google, Facebook och LinkedIn budgetar slösas bort

Buzzlemedia är en ledande PPC-byrå som fokuserar på din framgång som helhet. Oavsett om du vill öka konverteringarna, trafiken till din webbplats eller båda kan våra specialister hjälpa dig att nå dina mål.

En siffra säger allt: 128% genomsnittlig intäktsökning inom 2 månader efter att ha arbetat med Buzzlemedia. Vad mer kan man begära?

Bakir MohamadVD, iXpress AB

Är Buzzlemedia rätt PPC-byrå för ditt företag?

Som en ledande PPC-byrå förstår vi hur fördelaktigt det är att diversifiera PPC-plattformarna i din digitala marknadsföringsstrategi. Vi arbetar både med sociala medier och sökmotorer för att uppnå en väl avrundad digital marknadsföringsstrategi.

På Buzzlemedia brinner vi för att bygga livslånga relationer som börjar med dina viktigaste affärsmål och marknadsföringsresultat. ROAS & LTV är viktiga … men vi bryr oss mer om vad som driver din omsättning och lönsamhet.

KONTAKTA MIG

Första frågan

Hur kan vi hjälpa dig?

”Jag vill komma igång med vår första annonskampanj”

Att ta steget och komma igång med annonsering för första gången är spännande –  det kan också vara komplicerat och skrämmande. Hur ska man ställa in sina konton? Vilka är de bästa metoderna för att omedelbart få ut så mycket som möjligt av budgeten? Och vilka är de dyra rookie-misstagen man behöver undvika?

Buzzlemedia kan hjälpa dig starta dina kampanjer och förbereda dig för framgång.

”Jag har annonserat ett tag men ser inte de resultat vi vill ha”

Det finns många skäl till att kampanjer inte lyckas få önskade resultat –  varför de ”beprövade” strategierna från igår inte fungerar idag. Men hur håller man sig uppdaterad om trender när plattformar alltid förändras? Och hur tar man sin annonsering till nästa nivå?

Våra specialister kommer att fungera som en sömlös förlängning av ditt team, lika investerade i dina mål..

PPC-byrå med fokus på tillväxt och hög avkastning

Om det känns som att dina PPC-kampanjer har blivit ett svart hål i din marknadsföringsbudget utan att generera tillräckligt hög ROI, är det dags att prata med oss. Din PPC-byrå kommer att bygga, fixa till och optimera dina kampanjer för att säkerställa att företaget investeringar genererar hög avkastning.

Under åren har vi samlat på oss en mängd erfarenheter, löst otaliga problem och har arbetat med alla tänkbara PPC-kampanjer. Vi är kunniga på flera plattformar, inklusive Google Ads, Facebook, Bing, LinkedIn och Youtube. Dessutom skapar vi skräddarsydda landningssidor optimerade för att få konverteringar från alla PPC-kampanjer som vi hanterar. Vi har levererat mycket lönsamma resultat för kunder i flera branscher, inklusive e -handel, SaaS, teknik och B2B -tjänster.

KONTAKTA MIG

Låt oss prata plattformar

Var kan vi hjälpa dig?

Google Ads är den mest populära (och lukrativa) annonsplattformen i världen. Men att skapa skalbara, intäktsgenererande Google Ads-kampanjer är lika mycket konst som det är en vetenskap.

För e-handlare bör Google Shopping vara en integrerad del av marknadsföringen. Med Google Shopping hamnar ditt företag högst upp på Google som svar på produktrelaterade sökningar.

YouTube är den näst största sökmotorn med nästan 2 miljarder användare varje månad. Vad du kanske inte vet är att annonsering på YouTube ofta är mindre konkurrenskraftigt och mer kostnadseffektivt.

Vad vi gör

Detta gör vi för att optimera dina kampanjer

KONTOSTRUKTUR
GRANSKA TIDIGARE KAMPANJER & ANALYS
MÅL & PLANERING
LANDINGSIDOR & UNDERHÅLL
KAMPANJSTRUKTUR & STRATEGI
MEDIEKÖP OCH OPTIMERING
SKAPA MÅLGRUPPER & TESTER
SKAPA ANNONSGRUPPER & OPTIMERING
A/B TESTER & ANNONSTEXTER
NEGATIV SÖKORDSANALYS
SKAPA ANNONSER & OPTIMERING
KONVERTERING (CRO)- GRANSKNING & REKOMMENDATIONER
VECKOVIS PRESTANDA RAPPORTERING
VIDEO & AUDIO ANNONSUTVECKLING

Vad du kan förvänta dig

Hur ser ett samarbete med Buzzle ut?

Granskning & analys

Vi börjar med en omfattande granskning av dina aktiviteter hittills, samtidigt som vi utvecklar en djup förståelse för dina aktuella annonseringsmål och utmaningar. Därifrån diskuterar vi vad som har fungerat, vad som inte har gjort det och vad som behöver förändras.

Strategi & uppstart

Därefter arbetar vi med att hitta möjligheterna för att sedan skapa dina första kampanjer. Om du är ny inom annonsering kommer vi arbeta nära dig i detta skede för att skapa dina konton och utveckla en strategi baserad på din budget och dina mål.

Uppföljning

Med dina mål som nordstjärna kommer vi kontinuerligt att optimera dina kampanjer, efter behov. Detta kan inkludera övervakning och justering av dina budstrategier, förbättra annonscopy, meddelandet, och mycket mer. Du har också tillgång till realtidsrapportering när som helst.

Frågor och svar

När ska jag anlita en PPC-byrå?

När ska jag anlita en PPC-byrå?

De flesta småföretagare axlar flera roller varje dag. Att visualisera nya produkter / tjänster, styra den dagliga verksamheten, sköta bokföringen, leda ett team, skapa nya marknadsföringsaktiviteter och hundra andra saker kan vara på den dagliga att göra-listan. Att också försöka hantera PPC-kampanjer är inte bara tröttsamt utan kommer inte att vara lika effektivt som det kan vara. Att anlita en PPC-byrå kommer frigöra tid och en bra PPC-byrå genererar också högre ROI.

Hur lång är den minsta avtalslängden?

Vi försöker inte låsa in kunder i några årslånga avtal men när du har stora mål tar det ibland ett tag att komma dit. Ditt åtagande rekommenderas därför baserat på affärsmålen.

Kan jag fortfarande komma åt min data om jag avslutar samarbetet?

Vi vet att vissa byråer håller data och innehåll som gisslan för att försöka hindra dig från att lämna samarbetet. Vi vill att du ska stanna för att du älskar oss, inte för någon maktkamp. Så vi ger dig gärna allt inklusive en professionell överlämning.

Tar ni ut en fast avgift eller procentandel av annonsutgifterna?

Vi hatar att säga ”Det beror på”, men. . . . det gör det. Vi har olika prismodeller beroende på typen och omfattningen av dina mål.

Hur stor ska min annonsbudget vara för att arbeta med er?

Vi arbetar med ett stort spektrum av kunder, med annonsutgifter från 25 000 SEK till över 1 000 000 SEK per månad.

Om jag redan har annonskonton. Kommer ni att skapa nya?

Bra! Vi föredrar att använda de konton du redan har, men vi kommer att skapa nya om det behövs eller saknas.

Kommer ni att hålla mig uppdaterad?

Vi låter dig diktera kommunikationsvillkoren. Vi kan skicka rapporter så ofta du vill i det format du föredrar.

När kan vi komma igång?

Vår receptionist stirrar på telefonen just nu i väntan på ditt samtal.  Ring oss 040 – 12 49 19.

PPC-byrå