Skip to main content

Ett agilt sätt att driva mer organisk trafik och leads

Vi hjälper företag att få fler kunder från Google genom kortvariga SEO Sprints.

Vi introducerar… Sprints

En enklare metod för att generera fler organiska leads.

Traditionell SEO

Buzzlemedias Sprints

Långa avtal

Timbaserad retainer

Transparenta priser

Snabba svar och leveranser

Tydligt projekt och roadmap

Er nuvarande byrå har inte varit ärliga fullt ut. De framställde “SEO som en kontinuerlig process” för att binda er till långsiktiga kontrakt och fakturera er regelbundet – även när de utför mycket lite, eller periodvis inget arbete alls.

Sanningen är att majoriteten av arbetet som utförs på er webbplats är engångsinsatser, och ni bör inte behöva betala för den tid det tar att få er webbplats rankad.

På Buzzlemedia har vi utvecklat en agil arbetsmetod där vi utför batcharbete i korta “sprints” där vi kombinerar vår egen teknologi med den noggranna expertisen från våra SEO-specialister, som utbildats och certifierats i agilt arbetssätt.

På så sätt kan vi slutföra 12 månaders SEO-arbete på endast 12 veckor.

FUNGERAR SPRINTS?

Vad är Sprints?

Sprints är en effektiv och dynamisk strategi för att förbättra en webbplats synlighet i sökmotorer. Genom att använda korta, intensiva arbetscykler fokuserar vi på högprioriterade SEO-uppgifter för att snabbt uppnå mätbara resultat. Den här metoden erbjuder större flexibilitet och snabbare framsteg jämfört med traditionella SEO-strategier.

Agil SEO-byrå

Nyckelkomponenter i SEO Sprints

1

Tydliga och mätbara mål

För att säkerställa framgång i din SEO Sprint är det viktigt att fastställa tydliga och mätbara mål som är kopplade till din övergripande affärsstrategi.
2

Korta, intensiva arbetscykler

SEO Sprints innebär att man arbetar i korta, intensiva perioder, vanligtvis mellan en och fyra veckor, för att fokusera på specifika uppgifter och uppnå snabba resultat.
3

Fokuserat arbete på högprioriterade uppgifter

Under Sprinten fokuserar teamet på att slutföra de högprioriterade uppgifterna som har störst inverkan på er webbplats ranking och synlighet.
4

Reguljär utvärdering och justering av strategin

Efter varje Sprint utvärderas resultaten och strategin justeras vid behov för att säkerställa kontinuerlig förbättring och anpassning.
5

Kollaborativt arbete och kommunikation

För att maximera effektiviteten i en SEO Sprint är det viktigt att främja samarbete och kommunikation mellan teammedlemmar.
6

Datadriven beslutsfattning och analysarbete

En central del av SEO Sprints är att använda data och analyser för att informera beslutsfattandet och mäta framgången för varje Sprint.

Vi har samarbetet med Buzzlemedia i mer än 1.5 år nu då vi saknade interna resurser att hantera delar av vår marknadsföring, SEO och inbound, blogginlägg, Google Ads annonsering på ett professionellt sätt. Där gör Buzzle ett riktigt bra arbete.

Johan LindstedtVD, Starweb
KOM IGÅNG MED SEO

Färre Sheets, fler kunder.

Skapat för företag som prioriterar resultat framför slöseri med tid

Grund-Sprint

 • Teknisk granskning + förbättringar
 • Analysgenomgång + korrigeringar
 • Fullständig innehållsgranskning av webbplatsen
 • Omfattande SEO-strategi
 • Implementeringssession

Leverans inom 1 – 2 veckor

Optimerings-Sprint

 • Metatitlar och -beskrivningar
 • Intern länkning
 • URL-struktur
 • Laddningstidsoptimering
 • Schema markup / strukturerade data

Leverans inom 3 – 6 veckor

Content Sprint

 • Analys + strategi
 • Sökordanalyser
 • Identifiering av ämnen
 • Skapande av Content Workbook
 • Hantering av innehållskalender

Leverans inom 3 – 6 veckor

Vad ni kan förvänta er

Ni kommer aldrig att undra om vi gör det vi lovade. Vi strävar efter att kontinuerligt förtjäna vårt samarbete och ert förtroende genom transparent kommunikation, integritet och resultat. Varje enskild månad.

SEO-byrån Buzzlemedia och anställda på workshop

01. Datainsamling

Ni kommer att ha ett inledande uppstartsmöte med er Brand Success Manager (BSM) och andra teammedlemmar på ert konto. Detta samtal kommer att behandla frågor om ert företag, era mål, viktiga KPIer och kommunikationsfrekvens med huvudsakliga intressenter.

02. Interna Strategier

Experterna på ert konto kommer att genomföra en intern strategisession för att avgöra det mest effektiva sättet att uppnå högre sökmotorrankningar och överträffa era SEO-mål.

03. Insite-instrumentpanel

När allt är inställt kommer er BSM att ge er en genomgång av InSite Dashboard, vår proprietära rapporteringsplattform. Här kommer ni att kunna se prestationsövervakning, spårning av SEO-kampanjuppgifter, strategiinsikter och nedladdningsbara rapporter. Er organiska trafikdata kommer också att vara synlig med integration av Google Analytics.

04. Schemalagda möten

Till skillnad från andra byråer tror vi på transparens. Ni kommer att ha regelbundna möten med er BSM för att diskutera kampanjprestanda, kommande leveranser och uppdateringar om framsteg.

05. Kvartalsvisa Granskningar

Varje kvartal kommer ni att ha ett kampanjöversiktsmöte med er BSM för att stämma av långsiktiga mål, övergripande prestanda och pågående strategi.

06. Justeringar av Strategi

Under hela SEO-kampanjen kommer er BSM och nyckelpersonal att analysera data för att göra strategiska justeringar som är anpassade för att uppnå era mål. När Googles sökalgoritm och rankingfaktorer justeras, anpassar vi snabbt våra SEO-strategier efter det. Vårt team av experter är förberedda att göra eventuella nödvändiga justeringar!

Detta säger våra kunder

Great cooperative team, highly knowledgeable in digital marketing, awesome content production. Recommended! - NordSecurity

Dominykas DamalakasOff-Site SEO Manager, Nord Security

Vi behövde en SEO-byrå som förstod B2B och detta engagerade vi Buzzle för och tack vare detta beslutet har vi idag den bästa marknadsföringen inom vår bransch, något man lätt kan verifiera genom att se på vår nuvarande digitala närvaro.

Jörgen SjöstrandVD, Concito Consulting

Buzzlemedia har hjälpt till att säkerställa att vi når rätt marknad med rätt budskap. Mycket professionell hantering och engagerande arbetsprocesser.

Staffan HagbergMarknadschef, Animech AB

Buzzlemedia har hjälpt oss få ordning med tekniken på vår hemsida och sökoptimerat texterna vilket gav resultat direkt. Och nu även med att implementera HubSpot och att sätta upp kampanjer. De är kunniga och ger snabba svar.

Fredrik OlssonSälj- och marknadschef, Carlo Gavazzi

Över 50 miljoner sökningar utförs dagligen på Google enbart i Sverige

KOM IGÅNG MED SEO