Skip to main content

SEO-anpassad Content Marketing

Buzzlemedia producerar unikt och engagerande innehåll som rankar på sökmotorerna. Men inte bara det – medvetenhet, hög preferens och lojalitet bortom det ordinära är ytterligare faktorer som medföljer våra tjänster.

Varför innehåll är viktigt

Att få ihop syfte, kanal, målgrupp och tonalitet är tricket för att ert innehåll ska landa rätt, högt upp på Google och rakt i hjärtat hos läsaren.

Ända sedan Google introducerade Panda-algoritmen 2011 har kvalitativt innehåll blivit en central del av SEO. Google belönar företag med bättre synlighet när innehållet de producerar möter sökavsikten. Genom att skapa innehåll som är SEO-anpassat, och ger ett värde som tillgodoser sökarens behov, vinner ni kundens förtroende – och affären.

Buzzlmedia granskar, förfinar och skapar nytt innehåll, som genom kontinuitet etablerar thought leadership och engagerar era kunder under hela deras resa.

FÅ GRATIS SEO-ANALYS
Innehåll för SEO

Tillgodose sökavsikten med kvalitativt innehåll

Genom att undersöka sökord och konsumentbeteende kan sökavsikten fastställas, och tillsammans med era affärsmål utformas en handlingsplan vars syfte är att realisera er fulla potential.

Det snabbaste sättet att uppnå era mål är genom att optimera de sidor som redan finns på webbplatsen, inte genom att skapa nya. Därför prioriteras de befintliga sidorna, framförallt de försäljningsfokuserade sidorna.

Därefter är det dags att komplettera webbplatsen med nya sidor. De nya sidorna grundar sig i en GAP-analys, som syftar till att identifiera ”luckor” i innehållet på webbplatsen. Med dessa luckor i åtanke utvecklas en innehållsstrategi vidare, vilken säkerställer att sökord med stor potential inte förbises. Således byggs nya sidor upp för en mer aktuell uppsättning sökord och innehåll, som i sin tur når en bredare målgrupp för varje fas i köpprocessen  – och därmed möjliggör fler affärer.

Nyttja vår expertis

Hos Buzzlemedia är innehåll lite av en specialitet – en passion och ett hantverk, kan man säga. Här ryms tonalitet, konvertering, ranking, tillgänglighet, kanal och varumärke. En stor och viktig del av SEO. Ni kan nå oss online genom att fylla i ett kontaktformulär, eller så kan ni ringa oss på 040-12 49 19.