Skip to main content

Teknisk SEO

Om webbplatsen är behäftad med tekniska brister kommer er SEO att bli lidande. Buzzlemedia skapar en stark digital grund och säkerställer förutsättningarna för att ranka högt i sökresultaten. Projektstöd, rådgivning eller exekvering – vårt skickliga team bistår er med alla tänkbara tekniska SEO-utmaningar.

Är teknisk SEO något för er?

Om ni tror att sökmotoroptimering bara handlar om att implementera rätt sökord i text och bygga länkar – då har ni fel! Bakom varje webbplats finns en labyrint av tekniska element som direkt påverkar sidans prestanda.

Att optimera den tekniska aspekten är en integrerad del av varje SEO-process. Metadata, rubrikstruktur, robos.txt-filer, webbplatskartor, JavaScript och mycket mer kräver en planerad åtgärd för att göra webbplatsen tillgänglig för både användare och Googles robotar.

Teknisk SEO är ryggraden i alla webbplatser, och det finns ingen väg runt att optimera dess beståndsdelar om ni vill att er webbplats ska bli synlig. Visst är det en resurskrävande process, men lyckligtvis kan arbetet överlämnas till expertis som behärskar området!

FÅ GRATIS SEO-ANALYS
Teknisk SEO-tjänster

Teknisk SEO är grunden till vilken er webbplats kan realisera sin potential

Att investera resurser i innehåll och marknadsföring kan tyckas vara den självklara utgångspunkten, men att ha en sund teknisk bas är oerhört viktigt för SEO. Att sätta grunderna eliminerar blockers som hämmar potentialen för hur bra ert innehåll presterar i sökmotorer – och, i extrema fall, kan hindra det från att visas helt.

Teknisk SEO är bryggan mellan marknadsföring och utveckling, och är en specialitet i sig. Marknadsförare saknar ofta kunskap om kodning och utvecklare är ofta obekanta med riktlinjerna från sökmotorer. Buzzlemedia är skickliga på att arbeta med båda segmenten, vilket säkerställer att vår kunds webbplats är lätt för sökmotorer att genomsöka och analysera.

Våra tekniska SEO-analyser levereras med tydligt definierade och prioriterade åtgärder, och möjliggör för interna och externa team att kunna implementera de nödvändiga förändringarna.

Buzzlemedia utför teknisk SEO på alla plattformar 

Buzzlemedia är en ledande byrå inom teknisk SEO. Vi hjälper företag att förbättra sin synlighet på sökmotorerna genom att optimera de tekniska aspekterna av deras webbplatser. Vi har omfattande erfarenhet av att optimera teknisk SEO på alla vanliga plattformar; inklusive WordPress, Magento, Shopify, Episerver och många fler. 

Vi innehar dessutom kompetensen att kunna erbjuda teknisk SEO på alla CMS-system. Med en förståelse för att varje företag har unika behov och krav för sin webbplats, oavsett vilken plattform de använder, utför vi kvalitativa ingrepp med framgångsrika resultat. Vår expertis inom teknisk SEO gör att vi kan hjälpa till att identifiera och åtgärda tekniska problem som kan hindra er webbplats från att ranka högt på sökmotorerna. 

En självklar investering

Beroende på er webbplats nuvarande skick kommer investeringen i tekniska SEO-tjänster att variera. Kostnaden kan dock snabbt ge en bra ROI eftersom tekniska förändringar ofta medför stora och relativt snabba resultat. Så, om ni letar efter sätt att

  • öka synlighet och rankning i sökresultat
  • öka företagets intäkter
  • lösa eventuella problem med webbplatsindexering
  • förbättra närvaro i sökresultat
  • åtgärda alla tekniska problem kring er webbplats och dess CMS.

…då kan tekniska SEO-tjänster vara er lösning.

Fortfarande inte övertygad? Låt oss utforska vad en skicklig teknisk SEO-specialist kan göra för er. Ni kan nå oss online genom att fylla i ett kontaktformulär, eller så kan ni ringa oss på 040-12 49 19.