Vi är byrån som andra byråer vill bli när dem blir stora

I stället för att ”hyra uppmärksamhet” använder vi nya metoder som är inriktade på att skapa medvetenhet, utveckla relationer och generera leads. Det gör vi genom att skapa en grund för Story, Strategi och Styrkort.

Buzzlemedia har hjälpt till att säkerställa att vi når rätt marknad med rätt budskap. Mycket professionell hantering och engagerande arbetsprocesser.

Staffan HagbergCMO, Animech

Vad händer när jag anlitar Buzzlemedia?

Du får ett externt marknadsföringsteam som hanterar hela eller delar av din digitala marknadsföring, från research till strategi och genomförande. Arbetet planeras tre månader fram och styrningen leds av en erfaren strateg från Buzzlemedia. Det första vi kommer att göra är en utvärdering av din nuvarande Story, Strategi och Styrkort. Efter utvärderingen kommer din strateg att bilda ett team och tilldela roller med exakt de kompetenser du behöver för att sticka ut och lyckas. Innan vi påbörjar arbetet håller vi i en workshop för att bestämma vilka nyckeltal vi ska mäta och rapportera och vilka mål vi ska slå.

KONTAKTA MIG

Inbound Marketing

Företag runt om i Sverige har sett fantastiska försäljningsresultat från sin inbound marketing. Genom att erbjuda rätt content, till rätt personer, vid rätt tidpunkt kan du öka medvetenheten, generera nya leads och öka dina intäkter.

Utforska inbound marketing

Sökmotoroptimering

Säkerställ att dina potentiella kunder kan hitta dig när det betyder som mest och ranka för sökord inom dina expertområden. Med kortvariga SEO “Sprintar” kan du skapa optimal synlighet på Google och få fler kunder, ett enkelt alternativ till långa avtal.

Utforska sökmotoroptimering

Google Ads

Väx snabbare, tänk större och konvertera bättre med annonsering på Google. Genom detaljerade kampanjstrukturer, övertygande annonstexter och konverterande landningssidor kommer du att se en bättre avkastning från Google Ads.

Utforska Google Ads

HubSpot

Som certifierad HubSpot-partner hjälper vi dig att utveckla strategier och genomföra planer som optimerar din marknadsföring och avkastning. Få ut det mesta av din investering och lär dig hur du använder alla verktyg i din HubSpot-portal.

Utforska HubSpot

Hur mycket kostar det att arbeta med Buzzlemedia?

Kunderna arbetar med Buzzlemedia på en rad tjänster, från coachning och utbildning till fullständig digital transformation. Din rådgivare hjälper dig att välja rätt program baserat på din budget och mål.

Våra kunder spenderar mellan 15 000 SEK och 55 000 SEK per månad.

KONTAKTA MIG