Setup Sprint

Med Buzzlemedias Setup Sprint™ skapas och levereras en skräddarsydd SEO-strategi och en komplett handlingsplan för att generera mer trafik från organiska sökresultat  inom tre veckor.

Setup Sprint – strategi anpassad för framgång

Buzzlemedias Setup Sprint ämnas för er som vill optimera och ta er verksamhet till nya nivåer.

Inom tre veckor genomför vi omfattande granskningar och analyser för att framställa och leverera en heltäckande strategi om 12 månader, med kort- och långsiktiga rekommendationer baserade på datadrivna insikter – skräddarsytt för ert företag. Med detta underlag till hands har vi en plan för konsekvent tillväxt genom preciserade SEO-insatsater.

Om ni vill prata med en SEO-specialist är ni välkomna att fylla i ett kontaktformulär, eller så nås vi på 040-12 49 19.

Webbplatsgranskning banner

Kunder vars första steg var en gratis SEO-analys följt av Setup Sprint

Vi värdesätter våra kunder som partners och växer längs deras sida. Vårt team är dedikerade till att bli en del av våra kunders verksamheter och möta deras unika behov. Här är några berättelser om hur vi hjälpte företag att nå sina tillväxtmål.

Vad innefattas av vår Setup Sprint?

Komplett SEO-analys
En genomgång av er nuvarande SEO-situation och potential på nätet, med nya insikter om hur ni kan få ökad synlighet, driva mer trafik och få nya kunder från Googles organiska sökresultat.

Webbplatsgranskning
En bedömning av er webbplats med rekommendationer om hur den kan förbättras; som webbplatsens hastighet, tillgänglighet och indexering, för att förbättra SEO och användarupplevelsen.

Sökordsanalys
En granskning av ditt nuvarande sökordsresultat – vad du rankar för och var förbättringspotential finns. Adderat med rekommendationer om sökord att rikta in sig på för ökad organisk trafik.

Strategiskt anpassad plan
Sprinten presenterats i ett strategiskt dokument och en aktivitetsplan om 12 månader. Idéer och rekommendationer för att ge strategisk riktning som underbyggs av data.

Organisk tillväxt börjar här

Om ni vill nå potentiella kunder när de vänder sig till Google för att leta upp tjänster eller produkter som ni erbjuder måste ni ha en genomtänkt SEO-satsning. Vägen dit börjar med en SEO-analys. Vad hindrar er webbplats från att driva – och konvertera – mer söktrafik? Få svar genom en skräddarsydd analys +30 minuter fri expertrådgivning.

  • Förväntade resultat
  • Övergripande SEO-situation
  • Tillväxtmöjligheter
ANSÖK OM GRATIS SEO-ANALYS